kiedy włosi urzywaja tego zwrotu i co on znaczy

Temat przeniesiony do archwium.
Te voglio bene assai, Ma tanto tanto bene sai.
&
amore mio farei di tutto per riaventi accanto a me
o urzycie którego konkretnie zwrotu ci chodzi, bo myslę dzisiaj w rzółwim tempie.
>Te voglio bene assai, Ma tanto tanto bene sai.
to z piosenki "Caruso" Lucio Dalla
w Neapolu mowi sie te voglio bene assai - kocham cie bardzo

>amore mio farei di tutto per riaventi accanto a me
kochanie, zrobiłybm wszystko,a by miec cie znowu obok siebie - tochyba juz bardziej osobiste i czestotliwosc uŻycia jest trudna do określenia;)
hihihi w "rzółwim" eugenio, kocham taką subtelną ironię :) bravo :))
a zdajesz sobie sprawę z tego że ktoś mże być dyslektą? To po co te głupie wyśmiewanie się na forum? Rzeczywiście, prezentujesz wielki geniusz... ale chyba tylko w swoim mniemaniu. Pamietaj, że geniuszem mogą nazwać kogoś tylko inni, a nie on sam.
spokojnie, faccia, wiem doskonale że ktoś moze byc dysletykiem. Mam w swojej pracy do czynienia z takimi ludźmi i wcale nimi nie popgardzam. Chodziło mi że w śmieszny sposob sie do tego genio odniosl. Nie chodzi o krytykę autora postu, ktory byc moze po prostu nawet przez nieuage wcisnal "rz". Nie zaczynajmy potyczek słownych bo dzis mamy festę w naszym pięknym kraju :)
A zdajesz sobie sprawę z tego, że i ja mogę również cierpieć na to schorzenie?

To jest ciekawe:"Pamietaj, że geniuszem mogą nazwać kogoś tylko inni, a nie on sam" Skąd niby to wiesz?....."i pamiętajcie, im wyżej wzlecicie, tym się wydajecie mniejsi tym, którzy nie potrafią latać"

Czyżbyś chciał się ze mną sprzeczać???
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka