potrzebuje dobrego tlumacza polsko-wloskiego

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! nie uczę sie włoskiego:( a muszę i chcę wykonać projekt na geografie o Italii, i chciałabym pisać tam i po włosku i po polsku! czy mógłby mi kto pomoc? z góry dziękuje i pozdrawiam!baci:*
aa i jeszcze jakbym mogla prosić o jakieś fajne miejsca, które maja ciekawa walory turystyczne!
we Wloszech jest pelno miejsc o ciekawych walorach turystycznych, historycznych, artystycznych. jezeli bylas juz we wloszech to zastanow ci sie najbardziej podobalo i pisz o tym.
co do tekstu do tlumaczenia najpierw go napisz sama a potem daj do poprawki. nikt za ciebie pracy domowej nie bedzie wykonywal.
ale chodzi o to, ze sie w ogóle nie uczę włoskiego!:( i nie mam żadnego pojęcia o tym języku, wiec ciężko będzie mi coś napisać:( a we Włoszech tez nie byłam:( ale już mam kilka miejsc o których będę pisać!
jasne, forumowicze beda ci odrabiac zadanie domowe, a twoja wymowka jest to, ze sie nie uczysz wloskiego.Co za hucpa! Jak nie znasz wloskiego, to napisz tylko po polsku! na geografii wymagaja od cibie abys stworzyla projekt po wlosku?
dobra nie wazne!.... w sumie to dzięki za pomoc! a Ty jesli nie wierzysz, ze sie nie ucze wloskiego to Twoj prblem;] ucze sie angielskiego i niemieckiego! a chcialam miec po polsku i wlosku troszke zeby miec wyzzsza ocene bo nie zbyt dobrze gejca idzie! ale juz ma mi kto pomoc takze WAM dziekuje...:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia