tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Chcę ci powiedzieć że cię bardzo kocham, ale boję się że mnie odtrącisz i odsuniesz się ode mnie na zawsze. Przysłaniasz mi cały świat, stałaś się moim marzeniem. Nie myślę o niczym innym, tylko o tobie. W twoich oczach widzę głębię oceanu którego fale niestety nie lgną do mnie. Chcę objąć twoje cudowne ciało w moje silne ramiona i tak pozostać do końca świata.

Tak bardzo Cię kocham, Twój na zawsze oddany Marco.

Proszę o to tłumaczenie.

Aha jak jest ZABÓJAĆ SIĘ?

A ma ktoś może jakiś lepszy tekst na wyznanie miłości??
Poproszę po włosku z tłumaczeniem.
Lej na nią, znajdź sobie laskę w Polsce stary, związek na odległość nie ma szans przetrwać długo.
moja babcia jest francuską i obchodziła z dziadkiem teraz 50 lecie małżeństwa. Jedna miłość potrafi przetrwać.
moj nick .. .nie wiem kim jestes i skad na tym forum sie wziales ale nie rob tu zbednego zamieszania ok ???? ..jak umiesz to pomagaj a jak nie to nie zasmiecaj postow.
saluti
to przetłumaczy mi to ktoś???
Voglio dirti che ti amo molto ma temo che tu mi rifiuti e ti allontani da me per sempre. Mi hai velato tutto il mondo, sei diventata il mio sogno. Non penso as altro che te. Nei tuoi occhi vedo il profondo dell'oceano di cui onde purtroppo non tornano a me. Voglio abbracciare il tuo meraviglioso corpo tra le mie forte braccia e rimanere cosi' fino alla fine del mondo.
Ti amo cosi' tanto. Sono tuo per sempre - Marco.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Inne