ROSZĘ O POMOC..........

Temat przeniesiony do archwium.
Składam to w całość ale mi nie wychodzi, więc pomóżcie "tanto se tu non ai bisonio di mio aiuto qualsesi cosa io saro disponibile,ti prometo che vengo trovarti"
Mniej więcej tak:

"Nawet, jeśli nie potrzebujesz mojej pomocy, tak, czy inaczej będę dyspozycyjny/a/, przyrzekam ci, że cię odwiedzę."

Są pewne błędy w pisowni włoskiej, ale już nie wnikam, bo pewnie ważniejszy jest sens, niż poprawność.
Saluti!
Dziękuję bardzo,wiem ze są błędy ,nauka ze słuchu.Dobrej nocy pa!
"Tanto se tu non ai bisogno di mio aiuto, qualsiasi cosa io sarò disponibile, ti prometto, che vengo trovarti."

To niech już będzie tak, jak trzeba. Mam nadzieję, że niczego nie przegapiłam.
Dobranoc, pa!
hai
del mio aiuto
vengo a trovarti
ai, ai, ai...
pewnie, że hai!
Dzięki!
To może teraz na włoski proszę "Myślę,że już znasz mnie trochę i znasz moje uczucia.Jesteś super młodą dziewczyną lecz bardzo wrażliwą.Mnie sie to podoba ale tobie jest z tym ciężko.Wyluzuj trochę ,bo nie wytrzymasz.Zycie jest piękne ale trudne.Tak bardzo chciałabym ci jakoś pomóc.Nie wiem co się z tobą dzieje ,jak się czujesz ,co z pracą?Chciałabym ci coś powiedziec ale nie potrafię.Mam teraz dużo pracy,jestem zmęczona .Nie mam nawet czasu na naukę jęz.a tak mi dobrze szło.Zostawiłam dla ciebie w necie pare wiadomości ,więc zajrzyj tam kiedyś."
Teraz ja prosze.....
teraz ja.....
????.........
Spróbuję (tylko trochę) ;-)
Myślę,że już znasz mnie trochę i
>znasz moje uczucia.Jesteś super młodą dziewczyną lecz bardzo
>wrażliwą...
Penso che mi conosca ancora poco, ma conosci i miei sentimenti. Sei una ragazza molto bella e molto sensibile....
Azz... mi son lasciato trasportare...
młoda jest giovane.
Przepraszam ;-)
Dziękuję za dobre chęci i to "tyci,tyci"dobrej nocy dla wszystkich!!!!!!!
Katia20 placa ci moze za reklamowanie tej stronki ??? w Polsce i Polaku tez sie mozna przyjemnie zakochac!
Chyba jej płacą, innego wyjścia nie widze, bo dziewczyna z takim zapałem reklamuje tą stronę. No chyba że sie zakochała i teraz chce by inni byli szczęśliwi tak jak ona ;>
Mnie sie to podoba ale tobie jest z tym ciężko.Wyluzuj trochę ,bo nie wytrzymasz.Zycie jest piękne ale trudne.Tak bardzo chciałabym ci jakoś pomóc.Nie wiem co się z tobą dzieje ,jak się czujesz ,co z pracą?Chciałabym ci coś powiedziec ale nie potrafię.Mam teraz dużo pracy,jestem zmęczona .Nie mam nawet czasu na naukę jęz.a tak mi dobrze szło.Zostawiłam dla ciebie w necie pare wiadomości ,więc zajrzyj tam kiedyś."

A me questo piace mentre a te questa cosa pesa. Rilassati un po' perchè non ce la fai. La vita è bella ma difficile. Vorrei tanto esserti d'aiuto. Non so come ti va, come stai, come va con il lavoro. Vorrei dirti qualcosa ma non sono capace. Adesso ho molto lavoro, sono stanca. Non ho neanche il tempo per studiare la lingua, e me la cavavo così bene prima. Ti ho lasciato qualche messaggio sul net (?), allora vacci a dare un'occhiata.
Trishya dzięki wielkie!!! miłego dnia papatki....
NieMaZaCo;)
Temat przeniesiony do archwium.