proszę o opis dnia po włosku.dziekuje bardzo

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo proszę o opis dnia po włosku. Może to być sobota.( 50 -60 słów). Dziękuje bardzo o odpowiedz.Gorąco pozdrawiam:).
zarty sobie robisz,czy jak?
chociaz minimum fatygi z Twojej strony wypadaloby wlozyc a mianowicie- napisanie zdan w jezyku polskim.
poza tym jezeli to jest zadanie domowe,to wydaje mi sie,ze czegos w szkole was ucza skoro wymagaja od was tego typu opisow...
nie byloby lepiej samemu przetlumaczyc a pozniej dac do sprawdzenia,poprawienia i wyjasnienia bledow???
pozdrawiam
Solo un piccolo riassunto:
Sabato è il giorno più bello della settimana perchè non devo andare a scuola e mi posso alzare tardi. In genere mi sveglio verso mezzogiorno e faccio un'abbondante colazione: mangio bambini ancora vivi, teneri teneri. Nel pomeriggio un pò di ginnastica: adoro tirare sassi sull'autostrada ed entrare nei supermercati sparando. Ma la sera viene il più bello: mi scaldo bastonando i barboni per strada per poi stuprare ragazzine indifese. Mi ubriaco fino all'alba per andare a letto felice e contento.... E l'indomani andrò a messa ;-)
(Oczywi
*(Oczywiście żartuję) ;-)
massi ma sie pazzo!przeciez wywala ja za ten tekst ze szkoly!
to na przyszly raz bedzie nauczka,ze jednak warto wziac czasem ksiazke i slownik do reki
chyba masz racje Kasiu,ale wiekszosc idzie na latwizne,czasami mozna im zrobic taki kawal,prawda?pozdrawiam
Wstaje o godzinie 7. Myje się i ubieram. Pozniej ide z psem na spacer. O godz 10 sprzatam mieszkanie.Pozniej jem obiad. Wieczorem wychodze z przyjaciolmi na impreze lub dyskoteke. Wracam do domu pozno, myje sie i ide spac. Prosze o przetłumaczenie na włoski. Dziekuje .
teraz to co innego,nie uwazasz Punia?:-)
PUNIA dlaczego nie sprobujesz sama,to nie sa trudne zdania?.
Mi alzo alle sette. Mi lavo e mi vesto. Quindi vado a passeggio col cane. Alle dieci pulisco casa. Poi pranzo. Di sera esco con gli amici per andare ad una festa o in discoteca. Torno a casa tardi, mi lavo e vado a dormire.
pUNIA UPARTA JESTES!DO DZISIAJ CZEKALAS Z TYMI PAROMA ZDANKAMI.NALEZY CI SIE MEDAL ZA WYTRWALOSC!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę