PROSZĘ SŁONECZKA WY MOJE...

Temat przeniesiony do archwium.
PROSZĘ JEŚLI KTOS MOZE SIĘ ZAJĄĆ TYM TŁUMACZENIEM..WIEM,WIEM NIE JEST KRÓCIUNKIE! La mia vita e' stata un susseguirsi che mi hanno formato (spero in maniera postiva) e che mi hanno fatto capireche dobbiamo viverla nel mi ti amo e credemi non faccio altro che pensare a te anchese sto con altra gente stasera mi chidevano a chi stavo pensando perche ero sempre distratto ti stato il figlio ideale e loro hanno concentrato tutte le attenzioniverso mia sorella .sono 7 anniche faccio questo lavoro e davvero non ho mai ricevuto mai una telefonata da parte dei miei genitori per sapere come stavo e se il mio viaggio andava tutto bene!!! quindi amore mio meglio superare i problemi con le propie forze...io ho sempre fatto cosi.il mio aiuto per te c e' sempre quando vuoi su di me... ti amo ,mi manchi davvero ,tanto voglio darti tutte le attenzioni che nonhai e che io non ho mai avuto..sii forte supera questi con tutta la stess.Amore ti amo ...madonna come ti voglio essere vicino per sempre e non crearti questi problemi...purtroppo i genitori si sa sono di un altra generazione la pensano diversamente rispetto a noi... non piangere perche dio ti sta vedendo e ti deve aiutare perche tu sei davvero molto buona..ti amo
kasiu z milano jesteś dzisiaj? moze w tobie moja nadzieja ha ha ha ,albo desminka...no kobietki proszę
juz lece
kochana,dobra duszyczko... Kasiu dziękuję ,wiem to mało za taką przysługę ,gdybym mogła się odwdzięczyć kiedys w inny sposób ,napewno tak zrobię
Stokrotko,pierwsze zdanie jest niezbyt jasne gdyz brakuje slow(do slowa"nel mi"-sprawdz czy dobrze przepisalas)

kocham Cie i mysle o Tobie nawet teraz gdy jestem w towarzystwie,ktore pytalo mnie o kim mysle bo jestem "nieobecny".....(teraz po slowku distratto znowu czegos brakuje-sprawdz).
bylem idealnym synem a oni koncentrowali uwagi na mojej siostrze .To juz 7 lat jak wykonuje ta prace a moi rodzice nigdy do mnie zadzwonili by spytac jak leci i czy podroz mija dobrze.A wiec moja kochana lepiej jest radzic sobie samemu z problemami-ja zawsze tak robie.Pamietaj,ze gdy tylko bedziesz mnie potrzebowac ,ja bede zawsze sluzyl Tobie pomoca.Kocham Cie i brakuje mi Ciebie bardzo.Chcialbym

zaraz dokoncze -narazie masz to:-)
cd

voglio darti tutte le attenzioni che nonhai e che io non ho mai avuto..sii forte supera questi con tutta la stess.Amore ti amo ...madonna come ti voglio essere vicino per sempre e non crearti questi problemi...purtroppo i genitori si sa sono di un altra generazione la pensano diversamente rispetto a noi... non piangere perche dio ti sta vedendo e ti deve aiutare perche tu sei davvero molto buona...ti amo

Chce obdarzyc Ciebie zainteresowaniem,ktorego nie masz i,i ktorego ja nigdy nie otrzymalem.badz silna.przebrnij przez te brzydkie momenty (znowu brakuje slow wiec sobie wymyslilam:-)
Boze,jak ja chce byc blisko Ciebie na zawsze i nie sprawiac tobie tych problemow.Niestety rodzice to inna generacja i mysla o pewnych sprawach inaczej niz my.Nie placz,gdyz Bog na Ciebie patrzy i musi Tobie pomoc ,gdyz Ty jestes naprawde bardzo dobra.KOCHAM CIE....
dziękuję kasiu ,ślicznie dziękuję,jednak sprawdzałam i dobrze przepisałam,może on coś poknocił,albo skrócił...w każdym razie najważniejsze jest ...bardzo dziękuję jeszcze raz .buziaczki wielkie,takie jak ty jesteś wielka
spokojnie Stokrotka,nie musisz naprawde mi tyle dziekowac...juz pisalam,ze dla mnie to wielka przyjemnosc moc Tobie pomoc...

ps.jezeli chcesz cos odpisac ukochanemu to nie rob sobie problemu,naprawde!
albo tu albo na maila,ktorego Tobie podalam.
pa
A kolezanka to nie powinn asie uczyc?;-)
Bocco nie rob mi tego,prosze Cie:-)

uczylam sie dzisiaj 3 godziny,a jutro nikt mnie tutaj nie ujrzy ,bo siedze w biblio...zapowiadaja na jutro 40st wiec spadam do klimatyzowanej ,kochanej biblioteki.
a jak sie ma wasze malenstwo?
wyslalabys mi zdjecie Sary.zmienilam adres ,bo ze stara skrzynka mialam problemy [email]

dzieki i czekam
ps.i jak masz jeszcze cos z tych kawalkow co przyprawiaja o zawal serca,pamietasz?ten straszny,krzyczacy ludek,to daj mi go
kasiuniu dziękuję bardzo ,właśnie nie chciałam ci juz sprawiac kłopotu ,ale jak moge wYKORZYSTAĆ TO JESZCZE TEN SMS ,JEŚLI MOZNA? "IO VOGLIO VEDERTI ANCORA E ALLORA POI PRENDIAMO DECISIONI GUARDANDOCI NEGLI OCCHI ...TI AMO E LO SAI E VOGLIO FARE TUTTO PIANO,PIANO.CAPENDO TUTTI I PRO I CONTRO DELLA SITUAZIONE SENZA FARE COSE SBAgliate...ti amo e voglio essere sicuro di fare la cosa giusta sia per me che per te
kasiu poszłaś już spać? hi hi hi a ju tu sobie czekam...
Ja chce Cie jeszcze zobaczyc i dopiero wtedy podejmiemy decyzje patrzac sobie w oczy...kocham cie i to juz wiesz...chce robic wszystko malymi kroczkami , by moc zrozumiec za i przeciw calej tej sytuacji bez popelnienia zadnego bledu.Kocham cie i chce byc pewien,ze postepuje slusznie i wobec ciebie i wobec mnie.
dziękuję serdecznie Kasiu.Dobrej nocki życzę pa pa
soreczki a co znaczy "cioe' spiegati "
?
?
czyli wytłumacz się
dziękuję ci bardzo agatka
nie ma za co:)
agatkaf,jesteś może ,bo Kasia dziś chyba jest zajęta,a Desminki nie spotkałam już dawno na forum ,mam przełożenie ,zależy mi żeby było (ładnie nie długie ),jeśli możesz pokaż się,albo może ktoś inny ma chwilkę wolną..proszę was
dobra idę "na całość"..może ktoś przetłumaczy.a wiec "JA TEŻ CAŁĄ NOC MYŚLAŁAM O TYM CO NAPISAŁEŚ I MASZ RACJĘ...KOCHAM CIĘ ZA TĘ SZCZEROŚĆ,ZA TO ŻE ZAWSZE MÓWISZ MI PRAWDĘ,BYĆ MOŻE JA TROSZKĘ SIĘ POŚPIESZYŁAM,MYŚLAŁAM ŻE KOCHAJĄC TAK BĘDĘ W STANIE "PRZENOSIĆ GÓRY",JEDNAK UŚWIADOMIŁEŚ MI ,TO O CZYM WIEDZIAŁAM ALE NIEDOPUSZCZAŁAM NAWET TAKIEJ MYŚLI DO SIEBIE.JA W ŻYCIU WYKORZYSTAŁAM JUŻ SWOJE "5 MINUT" A ŻE ZLE, TO NIE TWOJA WINA,JA SAMA MUSZĘ PŁACIĆ ZA BŁĘDY Z PRZESZŁOŚCI,NIKT TEGO ZA MNIE NIE ZROBI A NIE CHCĘ FUNDOWAĆ CI TAKIEJ PRZYSZŁOŚCI,ZASŁUGUJESZ NA COŚ LEPSZEGO,NA KOGOŚ BEZ ZOBOWIĄZAŃ I MUSISZ TO PRZEMYŚLEĆ,DLATEGO KOCHAM CIĘ ZA TEN TWÓJ ROZSĄDEK...SKARBIE,JA W ŻYCIU NIE PRZEŻYŁAM CZEGOŚ TAKIEGO JAK TERAZ I NAPRAWDĘ NICZEGO NIE ŻAŁUJĘ,JESTEM WDZIĘCZNA LOSOWI,ŻE POZNAŁAM KOGOŚ TAKIEGO JAK TY...DZIĘKI TOBIE WIELE RZECZY ZROZUMIALAM,DZIĘKI OPARCIU JAKIE W TOBIE MAM..MASZ RACJĘ DO TAKICH RZECZY PODCHODZI SIĘ Z DYSTANSEM,BO ŁATWO O BŁĄD A JA JUŻ BYM TEGO NIE ZNIOSŁA.DLATEGO DZIĘKUJĘ ZA TO ZE JESTEŚ TAKI KOCHANY...
PROSZĘ ,BARDZO ,BZRDZO KTO MOŻE MI TO PRZETŁUMACZYĆ ..JESTEM ZAŁAMANA HA HA HA ..BARDZO POTRZEBUJĘ TEGO TŁUMACZENIA,GDYŻ MUSZĘ SIĘ WYTŁUMACZYĆ HI HI HI A TERAZ NA POWAŻNIE: HELP!!!
gdzie wy sie podzialiście? akurat z tym tłumaczeniem nie dam wam spokoju,bardzo go potrzebuję i będę "żebrać o to tłumaczenie tak czy inaczej" hi hi hi
dobra próbuję ostatni raz,pomożecie mi to przetłumaczyć?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

CafeItalia