Blagam pomozcie PILNE!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Blagam was o pomoc poniewaz nie umiem jeszcze dobrze wloskiego a moj przyszly tesciu ma dzis urodzinki blagam napiszcie cos milego dla tescia najlepiej z tlumaczeniem na polski!! WILKIE DZIEKI CZEKAM!!!!!!!!
Prosze naprawde pilne!!!
Moja droga, to ty znasz swojego teścia i tylko Ty wiesz, czego chciałabyś mu życzyć. Dlatego sugeruje, żebyś napisała coś po polsku, a forumowicze przetłumaczą ci to na włoski.
Witam w ten szczegolny dzien chcialabym zyczyc Panu Wiele szczescia radosci usmiechu na twarzy :) Pozdrawiam i caluje! jak by sie dalo wkrecic w to co ja napisalam kilka slowek z tego "Tanti tanti auguri di buon compleanno!! Tanta gioia, tanta felicita' e tanto sorriso per ogni mattino e ogni sera :) Un treno di baci e abbracci!!" bardzo ladnie naPISANE!!!
Buona sera, in questo giorno speciale vorrei augurarLe tanta felicità, tanta gioia e tanto sorriso per ogni mattino e ogni sera. Buon compleanno! Saluti e bacioni!
A moge prosic o tlumaczenie??
Przetlumaczylam mniej wiecej to, co napisalas po polsku.
Konstancja ale zyczenia urodzinowe byloby lepiej z rana skladac,wtedy ten dzien jest jakby bardziej wyjatkowy dla tego kogos,a tak to ty wyjedziesz z buona sera...Postaraj sie za rok to lepiej zorganizowac.
ha ha Dzieki ale wiesz dzisiaj rano przyjechalam do polski i zaraz jak sie obudzilam moje kochanie mi przypomnialo o urodzinkach tatusia.. :) dzieki ci wielkie buzki :*
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka