Proszę o tłumaczenie :)

Temat przeniesiony do archwium.
Poznałam na wakacjach fajnego włocha a on kiepsko potrafi polski i jak narazie trudno jest mi się z nim porozumieć, chce troche zaszpanować ^^ przetłumaczy mi ktoś? :

Myślę o Tobie i nigdy nie zapomnę. Dobrej nocy kochanie, tak bardzo tęsknie
Sto pensando a te e non ti dimenticherò mai. Buonanotte, amore. Mi manchi tantissimo.
bardzo prosze o pomoc
chcialabym napisac cos dla mnie bardzo waznego,czy moze mi ktos pomoc,bede bardzo wdzieczna."Bardzo chce do ciebie przyjechac ale w tym momencie nie jest to mozliwe bo sprawy w sadzie maga potrwac dluzej i moj syn teraz we wrzesniu idzie do szkoly.Bardzo bym chciala zebys ty pierwszy przyjechal do mnie,ja po ciebie przyjade na lotnisko i bedziesz spal u mnie w domu.Nie martw sie,i przemysl to spokojnie,bede bardzo szczesliwa.Mowiles mi przez telefon ze nie mozesz ale ja cie nie zrozumialam dobrze,wiec napisz mi to w jezyku wloskim.Bede czekac na odpowiedz"
Vorrei tanto venire da te ma in questo momento non é possibile perché le cause in tribunale possono durare un bel po' e poi mio figlio a settembre cominciera la scuola. Vorrei tanto che tu per primo venissi da me. Ti vengo a prendere all'aeroporto e potrai dormire da me. Non ti preoccupare di niente e pensaci con calma. Sarei felicissima. Mi spiegavi per telefono perche non puoi ma io non ti ho capito bene allora scrivimelo in italiano. Aspetto la tua risposta.
Z calego serca ci dziekuje.
to akurat jest łatwe :)
GRAZIE DI CUORE
nie wiem jak sie dokładnie pisze 'devo perdonare' co to znamy w języku polskim ????
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia