Bardzo prosze o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Salve, sono Stefano Radice l' ex proprietario dellla bmw.
Per le chiavi ho chiesto alla persona che l'ho venduta pel l'esportazione e mi ha detto che le chiavi erano insieme alla macchina, e che mi farà sapere meglio settimana prossima.
Per lo stereo non ha nessun codice! Non so se è stato cambiato dopo l'incidente, ma era l'autoradio di serie
bmw con cassetta businnes + il caricatore da 6 cd nel portabagagli, e non ci sono codici da inserire.

Se ha bisogno scriva pure a
Witam, nazywam się Stefano Radice, jestem byłym właścicielem bmw. Spytałem osobę która sprzedała auto o klucze i powiedziala mi, ze klucze byly razem z samochodem i że udzeli mi wiecej informacji w następnym tygodniu. Nie mam żadnego kodu do stereo.Nie wiem, czy zostal zmieniony po wypadku lecz było to radio samochodowe serii bmv i do tego ładowarka w bagazniku i nie trzeba było wprowadzać kodu.

W razie potrzeby proszę do mnuie pisać
Bardzo dziekuje CI za pomoc. Super. Poproszę jeżeli jest to możliwe o przetłumaczenie w drugą stronę : Witam, Dziękuje CI za odpowiedź na mój list. Z stereo ok wszystko działa - radio i Cd. Samochód jest już naprawiony. Proszę dowiedz się o pozostałe kluczyki bo tylko jeden dostałem jak kupiłem samochód. A w razie awarii tego jednego to bedzie duży problem. Pozdrawiam i czekam na informacje Robert
Salve, Le ringrazio per la risposta alla mia lettera. Stereo funziona- sia radio che Cd. La macchina e stata gia riparata. Si informi per favore per quando riguarda le chiavi mancati perche ho ricevuto soltanto uno quando ho comprato la macchina. E nel caso del guasto di questo chiave sarebbe un grosso problema. Saluto e attendo qualche informazione. Robert
Jeszcze raz dziękuje CI za pomoc.Wielkie dzięki. pozdrawiam

« 

Inne

»

Pomoc językowa - tłumaczenia