sms na polski plz :-)

Temat przeniesiony do archwium.
No więc :P ...

Buon giorno tesoro tra poco escolavorare,madnna sai che non ho voglia fare niente...A te auguro buon divertimento mia X...Mille baci.

Bardzp proszę o tłumaczenie
Jeszcze jeden jak można proszę ...

Ma rispondi su numero italian,qua ce l'ho ancora un msg allora lo scritto staiattenta su cavallo un altra volta baci tesoro mio ti voglio bene.

bardzo prszęęę :(
Ktoma dobre serduszko :( ... :P
'Kto ma' ^^ .... Proszeeeeeeeeeeeee :)))
Dzien dobry skarbie,wkrótce wychodzę do pracy. O matko wiesz, że nie chce mi się nic robić. Życzę Ci miłej zabawy moja X... Moc całusów.
Dziękuje Ci bardzo Boja :))) ...
Nic teraz pozostało mi czekać na drugiego ... :( :P
Ale odpowiadaj na włoski numer, mam tu jeszcze msg więc to napisałem. Uważaj na konia kolejnym razem. Całusy mój skarbie. Bardzo Cie lubię.
Mogę Prosić o tłumaczenie drugiego ? Bardzo Proszeee ... :(
Nieskońcone dzięki :)
Jeszcze Cię/was pomęcze mógłby ktoś jeszcze mi przetłumaczyć w drugą strone ? Bardzo Proszęeeee....

Dzień dobry skarbie:)Ja właśnie przyjechałam od koni\z koni(jak lepiej?!)...Napisze Ci później.Teraz jade do babci.A Ty tam pracuj pracuj...Dużo słodkich buziaków dla Ciebie.
Jeszcze ten jeden mały tekścik prszeeee :(
Jeszcze ten jeden mały tekścik prszeeee :(
Mallallenka, czy zdajesz sobie sprawę, ze zakładając tyle wątków o tej samej tematyce zaśmiecasz forum i utrudniasz jego użytkowanie innym? Zarejestrowałaś się we wtorek i w ciągu niecałych 2 dni założyłaś 15 wątków z prośbą o tłumaczenie - nie lepiej dopisywać kolejne zdania do istniejących już, założonych przez Ciebie wątków?

PS. Jeszcze jedna uwaga: poganianie uzytkownikow forum pisanymi co 2 minuty ponagleniami w stylu "plissss, niech mi ktos to przetlumaczy" czy "Kto ma dobre serduszko :( ... :P" jest nieco nie na miejscu, bo nikt tu nie ma obowiazku niczego tlumaczyc i ludzie robia to z wlasnej, nieprzymuszonej woli, wiec cierpliwie czekaj, na pewno ktos Ci pomoze.

Pozdrawiam,
Dee
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Pomoc językowa - tłumaczenia