Bardzo prosze jedno zdanie pilne!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Kochanie dostaniesz teraz smsa z internetu, z moim nowym numerem, zapisz go i zawsze kiedy bedziesz domnie dzwonil to na ten numer ktory bedziesz mial w smsie. Prosze to wazne a to dlatego ze za 1min rozmowy bedziesz placil 0.14euro! wiec bedziemu mogli dluzej rozmawiac!

Bardzo prosze to wazne i pilne!! dziekuje!!
W Vodafonie w taryfie Vodaf.One Nation 1 min do Polski kosztuje 19 cent. i gdyby twoj kochas duzo dzwonil do ciebie , to zawsze w nastep. mies. daliby mu ok 120 do 550 min. gratis na samo dzwonienie w Itali do sieci Vodaf.Oplaca sie.czyli miejscowe ma za darmo a placi za dzwonienie do Polski.
super jesli mozesz prosze przetlumacz mi to jakos na J. Włoski i bardzo cie prosze rowniez o to zdanie co prosilam!! wielkie dzieki
Namawiasz go .kusisz do dzwonienia,ale jestes pewna, ze on chce tego?gdyby chcial to by sn znalazl tania taryfe i niekoniecznie w Vodafon,jest tu tego troche,pewna jestes jego mysli,ze jego mysl biegnie do ciebie...sorry,ze tak sie wcinam,ale Wlochom chodzi o gonienie kroliczka... a nie by samemu dac sie zlapac...wiesz jak to jest...naciskasz go..wskazujesz ..czy to warto..warto nauczyc sie jezyka.To warto,ale dla siebie ,nie dla kogos..
Przez skypa mozecie za darmo rozmawiac...skoro juz liczyc swe pieniadze to liczyc dobrze..naucz go polskiego!hej.
Sluchaj jestem z moim ukochanym rok czasu i to on prosil mnie zebym znalazla cos taniego dzwoni domnie po 2-3godziny dziennie z swojego sklepu z tel stacjonarnego, i jest mi cholernie glupio jak mowi mi jakie ma rachunki pozniej.. wiec prosze nedziw sie ze szukam cczegos tanszego... i tak jestem pewna ze ta mysl biegnie do mnie bo mieszkam z nim od4miesiecy dla mnie kupil dom zebym mogla byc blisko.. a w polsce jestem od 2 tygodni bo mam klopoty z rodzinka a tak wszystko ok :) oprocz tego ze nieumiem sie z nim dobrze dogadac w J.wloskim :) dobrze ze umie dosc duzo po polsku.. ale prosze o tlumaczenie bo boje sie ze moze mnie niezrozumiec!!
Amore ti arriverà un messaggio da internet, con il mio nuovo numero, memorizzalo e ogni volta che mi vorrai chiamare usa quel numero. E' importante, perché per un minuto pagherai 14 centesimi. E quindi potremo parlare di più!

Stokrotka, niech każdy żyje własnym życiem. Siamo grandi e vaccinati :) każdy odpowiada za siebie. Po co się wtrącać. Nie można osądzać ludzi których nawet nie znamy.
Przewertowalam to forum i czasem tak dumam nad ludzkimi typami.. historiami,ale to nic zlego..i zawsze mysle ,zeby tylko moja rodaczka sie nie naciela,nie pomylila i nie cierpiala..ale skoro jest tak pieknie to sie ciesze,az mi razniej. Konstancja,niepotrzebnie sie przejmowalam.Przepraszam was wszyskich za klopot.
Rozumiem Cię, stokrotka, że nie chcesz, aby komuś się stała krzywda, zwłaszcza po Twoich doświadczeniach. Ale czasem przydałoby się chociaż trochę dystansu, albo wręcz wstrzemięźliwości :) bo można też kogoś urazić.
Ilecka dziekuje ze tlumaczonko.. :* Staokrotkaverde Dzieki bo dopiero teraz zrozumialam o co Ci tak naprawde chodziło... wielkie buziaczki :*
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Programy do nauki języków

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę