PONAWIAM PROSBE!!! PROSZE PILNE!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Kocham Cię Koteczqu zawsze i wszędzie... Już nikt inny mego serduszka nie zdobędzie I kiedy gwiazdki migoczą na niebie,Ja marzę, by leżeć koło Ciebie I wierzę naprawdę, że przyjdzie dzień,W którym swe troski odsunę w cień Bo będę tylko Twój już na zawsze I wreszcie w nocy przy Tobie zasnę Będziemy spać razem w każdą noc Na pewno wrażeń będzie moc Każdego ranka będę budzić się przy Tobie I pyszne śniadanko Ci co dzień zrobię... Wierzę, że kiedyś ten czas nadejdzie, Bo z dnia na dzień kocham Cię coraz więcej... Jesteś jak mój pamiętnik, bo mogę się z wszystkiego Tobie zwierzyć.Jesteś jak moje przeznaczenie, bo moja przyszłość zależy od Ciebie.Jesteś jak moje szczęście, bo tak często Cię potrzebuję. Jesteś jak moje lekarstwo, bo potrafisz ulżyć mojemu cierpieniu.Jesteś jak moja dusza, bo wiesz o mnie wszystko.Jesteś jak moje serce bo żyć bez Ciebie nie mogę!!! Kocham Cię i Zawsze Będe Nawet Po Śmierci:*:*

I GROGI....

Kiedy Patrzę w Twoje oczy,
kiedy trzymam Cię za rękę wtedy myślę,
że do szczęścia nie potrzeba mi nic więcej.
A więc mój Skarbie dla Ciebie niebo,
dla Ciebie słońce,
a oprócz tego gwiazd dwa tysiące.
Wszystko bym dała tylko dla Ciebie,
abys mógł czuc się ze mną jak w niebie...

Kocham całym sercem, duszą i ciałem.
Kocham tylko tego, który serce mi oddał z szałem.
Kocham tego, który spełnia me marzenia.
Kocham tego, bez którego mój świat nie ma prawa istnienia.
Kocham tego, który jest zawsze przy mnie.
Kocham tego, bez którego byłoby nudnie.
Kocham tylko Ciebie Kochanie.
Kocham i tak pozostanie
O Boże ... Chyba sie starzeje... No comment...
Quando Guardo nei Tuoi occhi,
quando Ti tengo per mano allora penso,
che alla felicità non bisogno a me niente più.
Adunque mio Tesoro PER TE il cielo,
PER TE il sole,
e inoltre le stelle duemila.
Tutto derei soltanto PER TE,
poteva sentire si meco come lassù...

Amo col tutto cuore, strangolano {anima} e col corpo.
Amo soltanto questo quale cuore mi ha restituito colla furia.
Amo questo che adempie i miei sogni.
Amo questo, senza cui il mio mondo non ha diritti esistere.
Amo questo che è sempre vicino a me.
Amo questo, senza cui sarebbe noioso.
Ti amo soltanto l'Amore.
Amo e sì rimarrà
studentessa22, nie widzisz że dziewczyna jest zakochana i świata poza swoim Włochem nie widzi.
Ti amo Micio sempre e dappertutto... Già nessun altro mio cuore non conquisterà E quando le stelline in cielo, Io sogno, per giacere vicino Te E credo veramente che verrà il giorno, In quale le sue preoccupazioni scosterò in l'ombra Perché sarò soltanto Tuo già per sempre E finalmente di notte vicino a Te mi addormenterò saramo dormire insieme in ogni notte Su forse le impressioni sarà la forza d'Ogni mattina svegliarsi vicino a Te E squisito prima colazione A te ogni giorno farò... Credo che una volta questo tempo s'avvicinerà, Perché di giorno in giorno Ti amo di più in più... Sei il come mio diario, perché posso si di tutto A te Sono come mia destinazione, perché il mio futuro dipende da te.Sono come mia felicità, perché sì spesso Ti ho bisogno. Sei la come mia medicina, perché sai alleggerire a mia sofrenza.sono come mia anima, perché sai di me tutto.Sono come mio cuore perché vivere senza Te non posso!!! Ti amo e Sempre Perfino Dopo la Morte. Czy ktos moze skorygowac te wloskie glupoty...napewno sa bledy i pomylki,jak to zazwyczaj bywa z Wlochami..hmm,hmm chcialam powiedziec z wloskim...Czlowiek sie uczy..uczy ..i umiera glupi...Ale lepiej sie uczyc na cudzych bledach niz na wlasnych!
Dzieki wielkie :*
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia