Pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Kochani mozecie mi to napisac po wlosku!! Kochanie jestem w domu rodzinnym wlasnie wybieram sie z rodzicami do lasu na grzyby jak za dawnych czasów i mam nadzieje ze cos znajde!! Ps.daj znac jak bedziesz mial telefon z aparatem to ci sie pochwale moim zbiorem! Amore sono casa paterna ora... i dalej nie wiem
Umbryjka przetłumacz mi prosze!!!
Kochani mozecie mi to napisac po wlosku!! Kochanie jestem w domu rodzinnym wlasnie wybieram sie z rodzicami do lasu na grzyby jak za dawnych czasów i mam nadzieje ze cos znajde!! Ps.daj znac jak bedziesz mial telefon z aparatem to ci sie pochwale moim zbiorem! Amore sono casa paterna ora... i dalej nie wiem

amore sono a casa dei miei genitori. sto per andare con i miei nel bosco a cercar funghi come una volta e spero di trovare qualcosa. ps. fammi sapere quando avrai il telefono con la macchina fotografica cosi ti potro' far vedere cosa ho raccolto albo la mia raccolta.
Dzieki serdeczne Lenaaaa!!
Prosze o pomoc w tłumaczeniu! Ciao cuoremio, sono contento che sono piacuto ai tuoi mi è dispiaciuto solo di non poter parlare con loro... li in polonia sono stato bene non mi aspettavo un accolienza cosi sarei rimasto un altro pò ... le onde sono infinite ... mi manchi bacio e abbraccio grande a te e al piccolo. Ci sentiremo sempre Amore mio!
Cześć serce moje,jestem zadowolony że spodobałem się twoim przykro mi tylko że nie mogłem rozmawiać z nimi...tam w Polsce czułem się dobrze nie spodziewałem się takiego przyjęcia byłbym pozostał jeszc... fale są nieskończo... brak mi ciebie całusy i duży/mocny uścisk dla ciebie i małego.Do usłyszenia zawsze Miłości moja!
Ech te literówki...

Cześć serce moje,jestem zadowolony że spodobałem się twoim przykro mi tylko że nie mogłem rozmawiać z nimi...tam w Polsce czułem się dobrze nie spodziewałem się takiego przyjęcia byłbym pozostał jeszcze... fale są nieskończone... brak mi ciebie całusy i duży/mocny uścisk dla ciebie i małego.Do usłyszenia zawsze Miłości moja!
Dzięki wielkie favola!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia