Słońce moje
ciebie piszę , aby poprosić {pytać} tobie tracą dla wszystkiej przeszkody , którą {że} ciebie dałem ale muszę pójść mnie z tego nie odnieść sukces żyć tak', mam wewnątrz wielkiego bólu okonie' muszę zostawić rzecz piękniejszą z mojego życia ,rzecz , która więcej chciałbym do świata,rzecz , która zawsze poszukałem i że znalazłem w tobie , miłość , którą mam dla ciebie i' niezmierny ,bardzo wielki i będzie tak' na zawsze ,na zawsze będziesz w moim sercu w mojej duszy ,nic i nikt nie będzie mógł zmienić tego ,ale tak' nie odnieść sukces więcej żyć ja sam ,tak' nie są pożyteczni we mnie i nie odnieść sukces zrobić ciebie szczęśliwego jak i' mój sen . Dla ciebie chcę większy uszczęśliwia' ciebie życzę znaleźć ją ,znaleźć miłość ,tamtą miłość , która ma kręcone {zwroty} tobie robi stać źle ,ale że tobie riempie życie ,bez tego się nie żyje naprawdę i na wskroś.Z tobą żyłem sen z milionami barw ,z zapachów ,z senzazioni wszystko we wracam do ciebie i' cudnego ,i' życie ! Miłość mój muszę pójść okonie' myślałem,śniłem , że moja miłość mogłaby wystarczyć zrobić mnie pokochać od ciebie ,ale nie i' byłego tak' , cierpię wewnątrz ,okonie' ciebie kocham i ciebie nie mam!nie uważałem móc pokochać tak' tyle.
chciałbym zażyczyć tobie wszystkiego dobrze ze świata , wszystka ją uszczęśliwia' , sappi , którego {że} ja tobie niosę w sercu , tamtego Francesco , którego {że} ty zobaczyłeś opłakiwać ,poprosić sobie , poszukać zrozpaczenie drogę twojego serca ,upokorzyć się ,stracić godność dziś tamten francesco nie nas i' więcej okonie' ulotniły się sny ,nikt będzie widzieć nigdy tamtego Francesco tylko ty go nie zobaczyłeś , tylko ty zobaczyłeś dorosłego człowieka,szczerą miłość , którą próbuję {doświadczam} dla ciebie.Idziesz dla twojej drogi idziesz za twoimi snami twoje nadzieje ,ale sappi , który {że} są zawsze dla ciebie! będzie sufficente powiedzieć WRACA ! nie musisz rozłożyć mi niczego z tego nie mówić więcej nic,ale tamten NIE WRACA będzie musiał być powiedziany z sercem ,musi przyjść od twojego serca od twojej miłości ,tylko tak' ja będę mógł wrócić ,tylko tak' ja będę mógł żyć ,gdy tymczasem teraz stoję tylko umierając powoli ,w konaniu , które mnie niszczy wewnątrz tak' nie służę do nikogo ani nawet do siebie .Tobie życzę , że to Boże Narodzenie tobie porty {opłaty} tyle jasność i uszczęśliwia' , że rok nowy bądź promienisty dla ciebie i dla twoich projektów ,że ty wiesz zawsze popatrzeć wewnątrz twojego serca, słuchaj jego ,słuchaj jego zawsze on ciebie będzie prowadzić ku niej uszczęśliwia' , tamta uszczęśliwia' , że do mnie i' odmówionej {przeczonej} ,że miałam i straciłam ,chcę jeszcze śnić , że nie jest na zawsze ,że pewnego dnia ty możesz wrócić ode mnie. W moich oczach zostaje tamten twoją twarz prześliczną ,tamte wyrazy słodsze tamten uśmiech , że oświetla mojego ducha i od tylu radości .Do mnie ość to wspomnienie i ta nadzieja ,idę okonie' chcę zrealizować moje programy moje sny ,chciałabym , że go robiłybyśmy razem okonie' ten sny należały do naszej przyszłości, postanowiłeś , że nie jest tak',szanuję {szacunek} twoją decyzję okonie' ta i jeszcze' twoje życie i ty sama możesz postanowić , który będzie twoja przyszłość.
Jeśli ja nie stanowię część z twojej przyszłości ja przyjmuję tego z wielkim bólem z wielkim smutkiem i z tyloma nadzieją , że ty możesz zmienić zdanie i powiedzieć tamten WRACA ! ale aż do wtedy mnie idę! CIEBIE KOCHAM SŁOŃCE MOJE!
:DDDDD