pieknie prosze wiecie o co

Temat przeniesiony do archwium.
dawno do Was nie zagladalam bo Moje Slonce przylecialo do mnie na kilka dni ;D niestety od wczoraj znow pozostaja mi smsy i telefony. Bede niedlugo miec do Was prosbe o przetlumaczenie listu,niedlugo, bo najpierw musze rozszyfrowac jego pismo (tlumaczyl sie ze pisal go 5 min ;). Jest troche dlugi, wiec chyba go podziele, zeby Was za bardzo nie znudzic. Nie bedzie romantyczny, pelny pieknych slow o milosci, bo on ma 40 lat i takie rzeczy ma juz za soba. Kiedys nie mogl spac, wiec poprosilam Go zeby mi napisal o czym mysli, co go trapi. Noi obiecuje Wam, ze Mu na niego nie odpisze :) A przynajmniej nie listem, co najwyzej smsem. ;)) a tymczasem, jesli ma ktos jakies ladne, oryginalne zyczenia urodzinowe, ktore moznaby wyslac dojrzalemu, madremu, dobremu na swoj sposob (bo nie obiektywnie) facetowi, bylabym bardzo wdzieczna. Zycze wszystkim wesloych i spokojnych swiat. Pozdrawiam.
ej kto sie tu pojawil juz myslalam ze tu nie wrocisz:)
tobie rowniez wesolych swiat
no cos Ty, tak bez pozegnania? nigdy w zyciu!! ;)
no nie wiem wiesz wszystko jest mozliwe ! :)
heheh nie ze mna ;)
tell... for you http://www.wloski.ang.pl/zyczenia_urodzinowe_6831.html Tanti auguri, un sacco di felicita, amore, gioia .Che i tuoi sogni si realizzano!!Tanti,tanti auguri di buon compleanno!! Tanta gioia, tanta felicita' e tanto sorriso per ogni mattino e ogni sera. Un treno di baci e abbracci!!Wybierz sobie co ci odpowiada
to sie ciesze teraz ide lulkac bo jutro musze wsatac rano :( a juz wiem ze mi sie wcale nie bedzie chcialo !!! do uslysznia i jeszcze raz wesolych swiat tobie i wszystkim forumowiczom
wstac juz spie :)
STORKROTKA DZIEKUJE :) te zyczenia ktore napisalas nie wiem co znacza, te z linku nie pasuja, bo to on mogl by mi je wyslac, on wlasnie tak zyje, z dystansem, zyje chwila bo wie ze zycie jest piekne i jedno, wiecznie ma usmiech na twarzy i zawsze powoduje usmiech na twarzach ludzi z ktorymi obcuje na codzien-niewazne czy to pokojowka w hotelu czy facet ze stacji beznynowej- to niesamowite i za to go ... :(
dobrej nocy, u mnie 20ta dopiero ;)
najlepsze zyczenia,urodzinowe.duzo radosci,duzo szczescia duzo usmiechow kazdego poranka i kazdego wieczoru.caly pociag pocalunkow i usciskow...
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego