to dreczy mnie bo nic nie rozumiem moze ktos przet

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 35
poprzednia |
podejrzewam ze pelno tu brzydkich slow ale to bardzo warzne dla mnie a niestey zbyt skomplikowane zeby rozszyfrowac ...prosze przetlumaczcie

bella pederasta ti scrivo dalla tailandia per ricordarti quanto fai
schifo
piuttosto stai ancora com quell rotolo de coppa che fa i pompini alla
fermata dell autobus?
se si mi raccomando fatti fare un rigatone anche per me
uno sputo da bangkok
piekna zboczko/zboczencu/ pisze do ciebie z Tajlandi dal przypomnienia ci jak ochyde czynisz jests dalej z ,tym....xx/dupcojebem/ co obciaga laski na przystanku autobusowym,jesli zprotegujesz/polecisz zrob rowniez jedno brandzlowanko dla mnie ,jedno spluniecie z Bangkoku
piekna zboczko/zboczencu/ pisze do ciebie z Tajlandi dla przypomnienia ci jak ochyde,/wstret,obrzydzenie/ czynisz jestes dalej z ,tym....xx/dupcojebem/ co obciaga laski na przystanku autobusowym,jesli zaprotegujesz/polecisz zrob rowniez jedno brandzlowanko dla mnie ,jedno spluniecie z Bangkoku
rotolo de coppa nie wiem co to jest,wpisalam odpowiednik polskiego wulgaryzmu.moze ktos zna inne he.he Lukar to zaraz wykasuje
o cholera co za obrzadlistwo!!!!
ale dzieki........brrrr
to na maila dostalas czy na tel? moze zmienisz numer tel czy adres poczty i ta osoba juz ci wiecej nic nie napisze
bo to jest tak...jestem z wlochem i mieszkam z nim juz 2 lata...niechcacy zgadlam haslo na jego maila i tak od czasu do czasu mnie korci zobaczyc cotam mu pisza...wscipska jestem wiem ale mam watpliwosci co do niego i wlasnie ten obrzydliwy text dosal od jakiegos kupla co tam sobie w tajladii obecnie przebywa no i teraz to juz calkiem ogupialam bo wychodzi ze pedal....wiemze razem to my cos takiego robilismy ale w autobusie...ale ja przetlumaczylas tu nie chodzi o kobiete...wiec zaczynam naprawde sie obawiac...ehhh
sorki,wlasnie wiem o jak plec chodzi ale powiem ci ze mlodzi Wlosi rozmawiaja z soba po przyjacielsku w ten sposob ,obrzucajac sie wyzwiskami.Co nie jest dla mnie normalne..mysle, ze to jego kolega w malo kulturalny sposob dopytuje sie o ciebie,czy twoj patrner jest dalej z toba i ze jak sobie odpusci ciebie to on jest chetny pierwszy w kolejce do uprawiania seksu z toba.Z tekstu wynika ze kolega pojechal do Tajlandi..poczekaj pare dni zanim zaczniesz sledztwo czy jacys koledzy pojechali na wakacje ,bo tu zimno,bla ,bla,moze w Egipcie jest cieplej ..bla bla a ty bys gdzie pojechal?bla bla i moze mu sie wypsnie, ze jakis tam Marco czy Pino pojechal do Tajlandi,Bangkoku..juz ja po powrocie kolesia kopnelabym go moim szpiczastym kozaczkiem prosto w piszczel ,by kulal ze 3 dni za ten tekst.I syczalabym jak zmija...Nie daj sie Wlochom!Kurka wodna!
sorki mialo byc: nie wiem o jak plec chodzi..mam defekt zjadania liter
kaara jak co sto wal do nas jak w dym..my ci wszystko objasnimy :D przykro mi ...ale po cos mu grzebala w tej poczcie ,dostalas prztyczka w nos..
stokrotka nie ma żadnego powodu aby administrator usuwał ten wątek. To są Włochy więc to jest norma.
ale moze ja wysuwam nie wlasciwe dedukcje co do tego maila i ktos sie oburzy na mnie ,ze mam kudlate mysli..ale ja mysle, ze mam racje bo obserwuje mlodych Wlochow,posluguja sie okropnym jezykiem w stosumku do siebie ,taka moda nastala.Na forum staram sie poslugiwac spostrzezeniami ,a nie osobistymi uprzedzeniami,przeciez tu mieszkam ,dostosowalam sie ..ale mam polski mozg,sorki jesli kogos urazilam.
a co do to wedlug mnie mialo znaczyc:kupa gowna!sorki za wyrazenie,oblesny ten tekst a jakbym ja sie dowiedziala ze moj chlopak pozwala sie tak o mnie wyrazac to bym mu sama torby spakowala i wyslala do Tajlandii do kolegi:)
taa.. na te dziwki co tamten koles pojechal,wzial ze 200 eurosów i rzadzi jak krol ,potem 10 lat bedzie jechal na teksciedo ziomali, jak to on balowal..a nastepne 15 lat bedzie leczyl sie u wenerologa..i wyda kilka patoli na kuracje
ja wogole tego kolesia nie rozumiem,ale moj chlopak juz wiele razy sie klocil z innymi wlochami za podobne teksty o mnie chociaz nigdy nic zlego nie zrobilam,maja zle przekonanie o Polkach a przynajmniej w moich stronach:(
przyjedzie i jakieś naiwne będzie zarażał blee

myślę stokrotko, że masz racje co do tego tłumaczenia
...bronił, ale o pompini na przystankach opowiadał pewnie w nieco innej atmosferze - tak przynajmniej to wygląda
oj przepraszam, pomyliłam nicki, myślałam, że to autorka tematu!
alez tu swinstw w tym poscie,he....az milo, ze prawda o Wlochach wyszla na jaw...zaraz przyjdzie Lukar i wysprzata
stokrotka mam coś dla Ciebie:
Biedni Włosi, żeby oni wiedzieli, jak na podstawie takich tekstów wystawiacie im wszystkim opinię.

Ja sie tylko zastanawiam, co myślą Włosi, jak widzą napisy na ścianach:"chuj w dupę policji"....czy że Polacy to anarchiści, czy pedzie o wąsko ukierunkowanych skłonnościach do służb mundurowych?:))
oo,admin nie wykasowal postu..gdzie to zapisac z pochwala?
Szkoda tylko, że "łacina"
Wciąż się w polski język wcina
Może znajdźmy zamienniki
Na łacińskie przerywniki!!!
Wg. mnie ten piękny tekst odnosi się do faceta z zapytaniem czy jest dalej z tamtym facetem co po przystankach pewne rzeczy robił....

Nie wiem dlaczego niektóre osoby wzięły za pewnik, ze osobą z przystanku jest obecna dziewczyna adresata maila ???
Według Ciebie chodiz o faceta, według innych o facetkę.
Każdy interpretuje na swój sposób.
Jeśli ktoś zaczyna swój tekst od "pederasta" co oznacza homoseksualista a nie zboczeniec normalnym jest, ze w takim kontekście należy interpretować dalszy sens wypowiedzi... to by było na tyle...
bella pederasta...taaaa,czyli pisal "maz" do "zony"...bo oni tak maja,czynny i bierny...czyli tem chlopaczek co jest z dziewczyna, ktora zalozyla post jest biernym gejem? ..jak to rozumiec..on jest z nia, bo sie maskuje przed ludzmi ,ze niby jest hetero...
bella to chyba w Rzymie uzywa sie zamiast ciao...tak gdzies slyszalam

ps.jak dla mnie bohaterka tych kilku zdan jest autorka watku:(
a jesli chodzi o slowo pederasta,to mysle,ze osoba,ktora uzyla to slowo,tak naprawde nie zna jego znaczenia
Mężczyzna zwraca się do mężczyzny pytając o kobietę i tyle.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 35
poprzednia |

Zostaw uwagę