rimediare??RIGUARDATI...stammi bene??co to znaczy?

Temat przeniesiony do archwium.
jw.
uważaj na siebie, trzymaj się
dziekuje!a to pierwsze słówko: rimediare ??
sprostac,zaradzic
jak również....zapobiegać
>rimediare

Musisz podać kontekst, bo znaczy wiele i bardzo różnie ( naprawić, dopilnować, dostać ... )
"...ho capito che nn posso più rimediare a i miei errori..."
juz wszystko rozumie:)dzieki
no pewnie, ze on nie moze nic zaradzic/swoim bledom?/...temu ,ze poczul przyplyw zadzy do innej dziewczyny to blad?po prostu nadeszla erekcja i chcial szybko z krzyza spuscic...wiesz tak to "błądzą" milony facetow kazdego dnia...czyli norma dnia powszedniego od setek lat..chyba mozna poweidziec ze to juz normalka i nie ma oco sie dąsać,tylko nalezy wybaczyc i dac mu szanse by on ..jeszcze raz i znowu raz a potem ze dwa razy i tak do 80 tki..he,he A wy kobietki macie okazje okazywac wielkodusznosc i nam facetom wybaczac raz po raz..he,he.. ot i cala meska filozofia..
Hahahahahahahahaha.
A skąd stokrotko wiesz, ze w tym przypadku chodzi o, jakże silny, zew penisa?
Wyczytałaś to wszystko z tego zdania?:)
Pozdrawiam:)
Stokrotka do tej pory myślałam, że jesteś kobietą a teraz /wybacz/nie wiem...Oczywiście nie ma to takiego wielkiego znaczenia-sei persona ok.Ma solo per curiosità.Dio nie zatrać tej swojej bezpardonowości w życiu.Strasznie mi się to podoba, chcialabym mieć tylko takich przyjaciół.6+
>>>>>Stokrotka do tej pory myślałam, że jesteś kobietą a teraz /wybacz/nie
>wiem
Stokrotko, teraz wiem dlaczego palec czasami ci sie umsknie z klawisza laptopa ;)
mam tylko taki sposob pisania ze wchodze w druga osobe,wczuwam sie ..
dzieki wam moi drodzy za komplementy :D ,ale meskie tlumaczenia od setek lat sa takie same..ze zbladził, ze nie mogl sie powstrzymac,ze mu przykro, ze wie co stracil...Kobiety oczekuja od mezczyzn adoracji chca byc traktowane jak w okresie "tańca godowego" i w dniu Święta Kobiet,caly rok.Kobiety oczekują od partnera umiejętności wczuwania się w jej nastrój i jej oczekiwania.To nie zawsze jest mozliwe do spelnienia
>>>>>>Kobiety oczekuja od mezczyzn adoracji chca byc traktowane jak w okresie "tańca godowego" i w dniu Święta Kobiet,caly rok.To nie zawsze jest mozliwe do spelnienia
chyba rzeczywiscie jestem bezpardonowa,przepraszam juz nie bede.
:) no bez jaj!
To znaczy, chciałem powiedzieć - bez przesady! :D
dlaczego napiaslas ze mi palec omyka z klawisza?bo musze nim grozic, wymachujac?no,no tak nie wolno!....:D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia