z włoskiego na polski :)

Temat przeniesiony do archwium.
Sono contento che fai così tante cose...anche per me è sempre difficile avere del tempo libero!!!
Spero che l'esame dell'autoscuola andrà bene ;-)In questo periodo non sto seguendo tanto il corso di teatro, da settimana prossima iniziano gli esami!
Lo riprenderò a Marzo!
Il 22 giugno compirò 22 anni...accidenti sto diventando vecchiooooooo eheh
Beh per il corso di italiano se continui a impegnarti vedrai che poi sarà più facile esprimerti nella lingua italiana...come ti dicevo l'italiano è veramente difficile, soprattutto per la grammatica.
Cieszy mnie to, że zajmujesz się tak wieloma rzeczami...ja też mam zawsze problemy ze znalezieniem wolnego czasu!!!
Mam nadzieje, że egzamin na prawo jazdy pójdzie dobrze. W tym okresie nie zajmuję się zbyt mocno kursem teatralnym, od przyszłego tygodnia zaczynajś sie egzaminy. Zacznę spowrotem na niego uczęszczać w marcu.
@@ czerwca kończę 22 lata....cholera, zaczynam się starzeć. Jeżeli chodzi chodzi o twój kurs włoskiego, jeżeli nadal będziesz się uczyć, zobaczysz, że będzie ci później łatwo wyrażać sie po włosku.....tak, jak ci mówiłem, włoski jest trudny, szczególnie gramatyka.
Literówka.
@@ czerwca kończę 22 lata.....napisz to samo bez wciśniętego klawisza shift a dowiesz się, kiedy on ma urodziny>:)

« 

Życie, praca, nauka

Zostaw uwagę