czy ktoś potrafi przetłumaczyć ten tekst:

Temat przeniesiony do archwium.
Chcemy przyjechać do włoch w maju.Wybraliśmy sobie już obiekt gdzie będziemy mieszkać (sardynia-wyspa La Maddalena)ale nie umiemy się dogadać z właścicielem. Czy możesz zadzwonić do nie go nr. tel....i powiedzieć że rodzina chce wynająć domek na 1 tydzień od ...do...Będzie 6 osób dorosłych.Na stronie internetowej pisze że chce za wynajęcie 500 euro za tydzień,zapytaj czy to aktualna cena.Jeżeli tak, niech zarezerwuje.Zapytaj czy wie o której godzinie i za jaką cene jest kurs z Palau(sardynia) do La Maddalena.
bardzo proszę o waszą pomoc..
Iza, ten wlasciciel mowi tez po angielsku i francusku... moze czas najwyzszy, zebys sobie sama zaczela radzic .... chyba nie myslisz, ze faktycznie ktos tam zadzwoni. Od tego sa biura podrozy.
Vorremmo venire in Italia a maggio. Abbiamo già scelto il posto (Sardegna, l'isola di La Maddalena), ma non riusciamo a comunicare con il proprietario. Potresti chiamarlo al numero .... e dirgli che una famiglia (6 persone adulte) vorrebbe affittare una casa per una settimana, dal ...... fino al ....? Sul sito internet c'è scritto che il proprietario vuole 500 euro a settimana, chiedigli se il prezzo è aggiornato. Se sì, confermo la prenotazione. Chiedigli anche se sa a che ora c'è il traghetto da Palau a La Maddalena.
nie, dee :) ona chce zebys ty tam zadzwonila :)
ups :)
W tytule jest pytanie, czy ktos jej to przetlumaczy... ;)
masz racje - stad moje ups :) jakos tak sie zagalopowalam :)
nie proszę nikogo z was aby tam dzwonił, tylko aby mi ktoś z forum ten tekst przetłumaczył. Dziękuję za przetłumaczenie, i że ktoś zauważył że prosze tylko o przetłumaczenie tekstu.
Dziękuję.
deelaylah bardzo,bardzo, bardzo dziękuję :-)
Alez proszę. :)
no dooooobra :) nie doczytalam :)
a czy możecie na język polki ...
stasera vedo perche sono 2 giorni che non accendo il compiuter le 24 vado con skipe. ciao a stasera
zobacze wieczorkiemponiewaz od 2 dni nie wlaczalem komput.O 24 ej bede na skype ciao do wieczora /chociaz wg.mnie nie ma takiej godziny na swiecie..ale u Wlochow jest..u nas tj 23.59 i potem 00.00 /
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia