Przyjaźń

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo proszÄ™ o przetlumaczenie tego tekstu!!

Dlaczego tak się stało? Tego nie wie nikt nawet Ty. Pozostały mi tylko łzy. Czy to się kiedyś zmieni wróci nasza przyjaźń. Tak bardzo nie chciałem żeby się skończyła. Wszystko można zapomnieć smutek, radość, łzy lecz nie można zapomnieć takiego przyjaciela jak Ty. Zawsze w mym sercu będziesz jako przyjaciel. Mimo tego co zrobiłeś. Tęsknię za Tobą. Nie umiem zapomnieć o Tobie zawsze będziesz moim przyjacielem. Może kiedyś spotkamy się. Ale to tylko marzenie. Ja wierzyłem w top że mówiłeś prawdę, mówiąc że jesteś moim przyjacielem i że ja jestem Twoim. Ja nie kłamałem nie miałem tajemnic przed Tobą. "Opuszczony - Przyjaźń"Było kiedyś takie uczucie lecz świat u Boga już nie ma. Próżnia pochłonęła życie i wygrała z nadzieją} Wierzyłem że jestem Twoim przyjacielem więc tym łatwiej było mnie oszukać. Może przyjaźń dla Ciebie to żart. Człowiek który nie boi się mówić prawdy nie musi wcale się lękać kłamstwa. Myślałem że to prawdziwa przyjaźń. Są ludzie którzy wolą raczej nic nie ukrywać niż musieć kłamać. Czym w końcu jest kłamstwo? Prawdą w masce.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa