mala prośba

Temat przeniesiony do archwium.
cześć jak się masz? bo ja nawet nieźle po operacji tylko troszke jestem obolała ale ma przejść podobno... zgubiłam gdzieś twój adres msn więc pisze na ten mam nadzieje , że to nie problem??? miłego wieczoru i czekam na odpowiedz....a tak wogóle nie wiedziałam że twój brat jest aż tak podobny do ciebie prawdziwe ksero:-) Buziaki
zerknie ktoś na to???aby przetłumaczyć proszę bardzo....
jak napisać upoważnienie po wlosku -prosze o pomoc
jak napisać upoważnienie po wlosku -prosze o pomoc
Upoważnienie do czego? Upoważnienie upoważnieniu nierówne.:)
>cześć jak się masz? bo ja nawet nieźle po operacji tylko troszke
jestem obolała ale ma przejść podobno... zgubiłam gdzieś twój adres
msn a moim ktoś inny się posługiwał niewiem jak to możliwe chyba zbyt proste hasło miałam więc pisze na ten mam nadzieje , że to nie problem??? miłego
wieczoru i czekam na odpowiedz....a tak wogóle nie wiedziałam że twój
brat jest aż tak podobny do ciebie prawdziwe ksero:-) Buziaki

Będę wdzięczna za przetłumaczenie tego tekstu
nikt nie zerknie na to???? nio proszę bardzo zależy mi na przetłumaczeniu tego tekstu.............
ciao, come stai? io abbastanza bene dopo la operazione, sto un po' male fisicamente ma dicono che passera'...ho perso il tuo indirizzo msn, invece il mio l'ha usato qualcuno, non so come sia possibile, forse la mia password era troppo facile, quindi ora ti scrivo su questo indirizzo, spero che non sia il problema? buona serata, aspetto la tua risposta...non sapevo che tuo fratello ti assomiliasse cosi' tanto, sembra una xerocopia, baci
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia