proszę na polski :)

Temat przeniesiony do archwium.
Se posto le foto di quella ragazza ci crederete ancora meno . Fa la fotomodella , è più grande di me, e per di più si fece dare il mio numero da un mio amico (non l'avesse mai fatto) e mi ci sento ancora oggi. Pensa, sta imparando anche l'italiano. Il mio sospetto iniziale fu quello di averla messa incinta, per fortuna non è cosi'.
pomóżcie
proszę;)
proszę...
jeszcze to jak mozna..:)
Jeśli położony fotografie tamtej dziewczyny w to będziecie uważać jeszcze mniej . Robi fotomodelka , jest większy o mnie, i na dodatek zrobiła się dać moją liczbę od mojego przyjaciela (go nigdy nie zrobiłby) i mnie czuję jeszcze dziś. Myśli, uczy się także Włoch. Mój podejrzany inicjał był tamten ją położyć ciężarną, na szczęście nie jest tak'.
dzieki
Se posto le foto di quella ragazza ci crederete ancora meno . Fa la fotomodella , è più grande di me, e per di più si fece dare il mio numero da un mio amico (non l'avesse mai fatto) e mi ci sento ancora oggi. Pensa, sta imparando anche l'italiano. Il mio sospetto iniziale fu quello di averla messa incinta, per fortuna non è cosi'.

Jesli zaladuje zdjecia tej dziewczyny(na strone, blog), nie uwierzycie. Jest fotolodelka,starsza ode mnie i co wiecej poprosila o moj numer telefonu mojego przyjaciela(ohh gdyby tegonie zrobila) i do tej pory sie ze soba kontaktujemy. Pomysl,uczy sie nawet wloskiego. Pierwsze co mi przyszlodo glowy to ze zaszla w ciaze, na szczescie tak sie nie stalo.
zaraz padne, a coto za tlumaczenie??? nic z tego nie jest sie w stanie zrozumiec!!!!!!
oj lenna,, nie przesadzaj ;) trza lapac w locie, droga dedukcji..:D
dzieki Lena :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia