Bardzo prosze o tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Dałam ci do myślenia i to chyba nie pierszy raz,żeby cie nie męczyć to ci podpowiem.
Dlaczego dzien dobry a nie czesc?
Ti ho fatto pensare e non è la prima volta, per non stancarti ti aiuto.
Perche buon giorno e non ciao?
oooooo,a kogo tu widze!!!
czy Ty juz jestes w Milano czy jeszcze nie?
Bardzo ci dziękuje za pomoc,podziwiam osoby które maja chęć tłumaczenia tekstów.
Niestety Kasiu musiałaś mnie z kimś pomylić bo pisze pierwszy raz,chociaż obserwój te forum od kilku miesięcy.Ale zawsze jest mi miło poznać nowe osoby.
upss,chodzilo mi o Clivea:)
witam,tez bardzo prosze o przetłumaczenie zdanka,moga byc błedy,chodzi o sens
------ciao,come va?auguri pascuete quando mi scrivi mesagi fai in lingua italiano------------
PROSZEEEEE
Czesc, jak leci/ wesołych świat, kiedy piszesz do mnie wiadomości, rób to w języku włoskim.
dziekuje,poprosze tera na włoski
---czesc,u mnie po staremu,chciałabym cie zobaczyc.Planuje kupno mieszkania na drugi rok w nowo budowanym bloku w moim miescie.Napisz mi co u Ciebie,co teraz porabiasz i gdzie mieszkasz? pisze do Ciebie po włosku.Pozdrawiam i posyłam buziaki.------------
B.PROSZEEEE
czesc,u mnie po staremu,chciałabym cie zobaczyc.Planuje kupno
>mieszkania na drugi rok w nowo budowanym bloku w moim miescie.Napisz
>mi co u Ciebie,co teraz porabiasz i gdzie mieszkasz? pisze do Ciebie
>po włosku.Pozdrawiam i posyłam buziaki

Ciao, Da me totto bene. Ti vorrei vedere.Io sto progettando di comprare un nuovo apartamento in mia città l'anno prossimo. Scrivimi cosa da te, cosa fai e dove abiti? Ti scrivo in italiano.
Saluto e ti mando un bacio.
bardzo bardzo dziekuje:-)
Nie ma za co;)
jak długo uczyłas sie włoskiego?i gdzie jezeli moge zapytac?
Sama w domu z książek:-), ChociaŻ NA samym początku byłam kilka razy u koleż anki, aby wytłumaczyła mi czasy i tryby, ale to było 2 lata temu. Od tego czasu sama (jak mam czas;) to robie ćwiczenia, słucham i oglądam RAI, rozmawiam na Skype i tak to leci.... a Ty uczysz się czy dopiero masz zamiar?
hejka,2 lata temu sie troszke uczyłam,ale brak czasu,praca i brak samozaparcia:-),a bardzo chciałabym sie nauczyc:-)
Brak czas... ZNAM TO:) ,a najważniejsza w nauce języka jest systematyczność, dziennie godzinke i juz po 2tyg. widac efekty! Powodzenia:)
dzieki,moze sie zmobilizuje,pozdrawiam
kasiuuuuu :D
jeszcze nie czekam na odpowiedz ale to kwestia mesiaca wiec w koncu sie zobaczymy :D
buziaki

ps. moj msn [email] fatti sentire cucciola mi avrebbe fatto tanto piacere :D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę