Bardzooo proszę o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo proszę o w miarę szybkie przetłumaczenie: "Teraz Ty musisz podjąć decyzję. Ja wiem że Ty się nie zgadzasz z tym co Ci napisałam ale proszę Cię o to żebyś chociaż spróbował mnie zrozumieć. Ja bardzo Cię kocham i nawet jeśli postanowisz ode mnie odejść to ja i tak o Tobie nie zapomnę. Jeśli naprawdę planujemy spędzić ze sobą całe życie to musimy już teraz podejmować decyzje dla nas najlepsze. A ja wiem że ta którą podjęłam właśnie taka jest. Teraz tylko zależy od Ciebie czy ją zaakceptujesz. Niestety miłość związana jest też z wyrzeczeniami. Bardzo Cię proszę abyś sobie to wszystko przemyślał i zastanowił się czego Ty tak naprawdę ode mnie chcesz..."

Będę naprawdę bardzo wdzięczna! Pozdrawiam cieplutko.
Adesso tu devi prendere la decisione .Io lo so che non sei d'accordo con questo che ho scritto pero ti prego almeno cerca di capirmi .Ti amo tanto e anche se decidi di lasciarmi non ti dimenticherò mai. Se veramente vogliamo passare tutta la vita insieme dobbiamo già da adesso prendere le decisioni per noi migliori.E io lo so che questa che l'ho presa e migliore.Adesso dipende solo da te se la accetti .Purtroppo amore sono anche dei sacrifici.Ti prego pensa cosa vuoi veramente da me...
Bardzoooooooooooooooo dziękuję ;)!

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia