hej :) pomoc w tłumaczeniu

Temat przeniesiony do archwium.
kto mi może napisać po włosku takie zdanie ;
Przepraszam że nie odpisywałam , ale ja sama już się w tym wszystkim podubiłam i nie wiedziałam co do mnie napisałeś :)Rozumiem tylko ogólne znaczenie twoich wiadomości i czasem ciężko stwierdzic , czego ode mnie oczekujesz . Napisz mi po co Tobie moje zdjęcie na email, jeśli masz je na "bahu"
Jeśli mogę proscić o szybką odpowiedz byłabym bardzo wdzięczna dziekuję z góry pozdrawiam serdecznie Aneta
ach i jeszcze jedno zdanko:
Jak wyjść za mąż ,już jutro ,to chyba Tylko za Ciebie :)
błagam pomóżcie mi !!!!!:):):)
mi aiutate?
i to mi jeszcze przetłumaczcie , proszę!!!!!!! :):)
Widzę że nie ma chętnych do pomocy :(
Aneta, czekaj cierpliwie. Nie mozesz oczekiwac ze ktos przetlumaczy Ci dany tekst kiedy ty go opublikujesz, osob do pomocy jest tutaj masa tyle ze nie kazdy siedzi caly dzien przed komputerem czekajac na to az ktos opublikuje tlumaczenie. Pamietaj ze ludzie tlumaczacy tutaj robia to z WLASNEJ i nie przymuszonej woli, wiec badz sprawiedliwa w swojej ocenie.
a teraz Twoje tlumaczenie

to mi może napisać po włosku takie zdanie ;
Przepraszam że nie odpisywałam , ale ja sama już się w tym wszystkim podubiłam i nie wiedziałam co do mnie napisałeś :)Rozumiem tylko ogólne znaczenie twoich wiadomości i czasem ciężko stwierdzic , czego ode mnie oczekujesz . Napisz mi po co Tobie moje zdjęcie na email, jeśli masz je na "bahu"
Jeśli mogę proscić o szybką odpowiedz byłabym bardzo wdzięczna dziekuję z góry pozdrawiam serdecznie Aneta

scusa che non ti ho risposto ma mi sono completamente persa in tutto questo e non sapevo cosa mi avevi scritto. Capisco solo il senso generale di quello/di cio' che mi hai scritto nei tuoi messaggi e quindi a volte mi è un po' difficile capire cosa ti aspetti da me. Dimmi un po' a cosa t serve la mia foto se ce l'hai già su 'bahu'. Se riesci rispondimi subito perfavore. Te ne sarei molto grata. Grazie in anticipo, saluti
lenaaa dziękuję ci bardzo i przepraszam za moją niecierpliwość ale bardzo mi na ty mazeżało , pozdrawiam cieplutko buziaczki jeszcze raz przepraszam
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia