czy dobrze rozumiem??proszę pomóc w tłumaczeniu

Temat przeniesiony do archwium.
proszę o pomoc w tłumaczonku :)nie bardzo rozumiem co to zdanie dosłownie znaczy. Z góry dzięki :)
che dolce che sei. Non so che dirti se non che se fossi stata qui sarebbe stato bello stare con te - (rozumiem to mniej wiecej tak: jaka jesteś słodka. nie wiem co ci powiedzieć... i tu zaczyna sie problem :/...potem wydawałoby się piekne być z Tobą...)
plisss
i jeszcze proszę o sprawdzenie czy dobrze napisałan to zdanie z góry dziękuję "tu sei dolce, è mi piacere averlo sentito, ma voglia sentire in realta sapore tu dolce bacio "- ty jestes słodki miło mi to słyszeć
ale wolałabym poczuć na żywo smak twojego słodkiego pocałunku
proszę
ma voglia sentire in realta sapore tu dolce bacio "- ty jestes słodki miło mi to słyszeć
ale wolałabym poczuć na żywo smak twojego słodkiego pocałunku
...napisze Ci co mi się wydaje, że powinno być inaczej...Ma vogliO(vorrei,preferisco) sentire il sapore di tuoi dolce bacio in realta.Ale najlepiej jak ktos to Ci jeszcze sprawdzi;)
Tu sei dolce e mi piace sentirlo,ma vorrei sentire il sapore del tuo dolce bacio in realta
Non so che dirti se non che se fossi stata qui sarebbe stato bello stare con te - nie wiem co ci powiedzieć jeśli nie to, że jeśli byłabyś tu, pięknie by było być z tobą.
:)
nie wiem co ci powiedziec,jesli nie to,ze gdybys tu byla,byloby pieknie byc z toba
dzięki wam :)
czy dobrze to zdanko ? myślę jechać w te wakacje do Włoch, do Grecji albo do Hiszpanii nie wiem jeszcze gdzie... a Ty masz jakieś plany??(czy będzie to tak?? sto pensando in este vacanze andare in Italia, grecia o spagna..no lo so ancora che scegliere.. e tu hai gualchi piani..?
prosze o sprawdzenie :)
prosze o pomoc...
czy dobrze to zdanko ? myślę jechać w te wakacje do Włoch, do Grecji albo do Hiszpanii nie wiem jeszcze gdzie... a Ty masz jakieś plany??(czy będzie to tak?? sto pensando in este vacanze andare in Italia, grecia o spagna..no lo so ancora che scegliere.. e tu hai gualchi piani..?
Ja bym napisała to trochę inaczej:
Questanno nella vacanza vorrei andare in Italia,Grecia o Spagna...ma non so ancora cosa scegliero'...e tu cosa fai nella vacanza?
wielkie dzieki :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę