wiem, ze tego jest duzo, jednak jesli ktos chcialby choc troszke przetlumaczyc bylabym baaardzo wdzieczna...:
zapomniec ciebie to jak przestac zyc, zapomniec ciebie znaczy nie miec nic
badz jawa...nie snem.....zyciem...nie chwila....
ocaliles mnie gdy tego potrzebowalam....to Ty tak nauczyles kochac mnie, ja wiem!
bedzie niebo...tak blekitne jak nasze najpiekniejsze mysli....
tylko przykryj mnie szeptem na koniec dnia i powiedz ze kochasz.....
posluchaj prosze mnie, chce ci powiedziec chociaz nie moge znalezc slow... zabrales serce me....kocham cie
najtrudniej zapomniec mi radosc Twoich ust...
zaczaruj moje serce...zostaw mnie bez tchu...raz jeszcze...
powiedz czy jeszcze kiedys bede kogos kochac tak jak Ciebie?
to nie wazne kim Ty jestes czy bedziesz, nie wazne kim ja jestem dzis.... tylko powiedz mi... ze kochasz...
gdybys byl moim snem....snilabym caly czas...
jaki bylby swiat bez Ciebie, skoro Ty jestes nim....i moje serce nalezy do ciebie....
czujesz...? to wlasnie jest Milosc....Wybucha i Rani....
Twoj obraz mam przed oczami wiec moge o Tobie snic.....
Toba oddychac chce....byc blisko tak....by czuc cieplo Twe....
i nie mow juz nigdy..ze serca ci brak...kochasz...
zapomniec Ciebie... to jak przestac zyc...
pamietam kazdy dzien, nie dam go nikomu...
pokazales mi sny...pragnelam aby mogly stac sie rzeczywistoscia....
chce dla Ciebie wszystkim byc...tym, kim dla mnie jestes Ty...
Bo Milosc....Rozkwita.....Pieknieje....Umiera....
Bo kazdy jest czyims Skarbem...
milosc jest grą, kto pierwszy powie KOCHAM...przegrywa
bo kochac- to jedno jest...a drugie- byc kochanym
Najbardziej odczujesz brak bliskiej Ci osoby, kiedy bedziesz siedzial obok niej i bedziesz wiedzial, ze ona nigdy nie bedzie twoja...
serce czlowieka nie jest glazem....wspomnij, ze kiedys bylismy razem...
Jezeli ktos nie kocha cie tak jakbys tego chcial, nie oznacza to, ze nie kocha cie on z calego serca i ponad sily....
Nie znam juz takich slow, aby moc byc z Toba znow. Nie chce juz wierzyc w cud, bo wiem, ze szkoda czasu. Mowia mi: nie trac sil, bo z tego juz nie bedzie nic.
Nigdy nie przestawaj sie usmiechac, nawet jesli jestes smutny, poniewaz nigdy nie wiesz, kto moze sie zakochac w twoim usmiechu...
Jesli choc jedna dobra mysl wniosles do czyjegos umyslu, jedno dobre uczucie zaszczepiles w czyjes serce, jedna godzina szczescia rozpromieniles smutne szare zycie, spelniles zadanie aniola na ziemi
nikt nie zasulugje na twoje lzy, a ten, kto na nie zasluguje na pewno nie doprowadzi cie do placzu....
nie zyje sie, nie kocha sie, nie umiera sie- na probe....
latwiej zakochac sie,niekochajac, niz odkochac, kiedy sie kocha.....
najpiekniejsze chwile przezywamy wtedy, kiedy dowiedujemy sie, ze ktos nas kocha....
sa trzy:wiara, nadzieja i milosc. Ale najwieksza z nich jest milosc.
zraniona milosc moze wywolac takie same skutki co nienawisc...
trudno jest smiac sie, gdy serce szlocha. lecz trudniej powiedziec: "zegnaj", gdy sie kogos.. Kocha....
jak zaufac teraz komus, skoro aniol mnie oszukal??...
w milosci dwie wolnosci lacza sie w jedna slodka niewole....
milosc to dwie dusze w jednym ciele, przyjazn- to jedna dusza w dwoch cialach
jesli jest noc, musi byc dzien, jesli lza- usmiech...
moj placz zamienil sie w radosc, smutne oczy zakwitly jak paki kwiatow. Na ustach rozswietlil sie usmiech, tak jak rodzi sie wiosna. Serce zaczelo mocniej bic, sprawiles to TY....
a ja bede Twym aniolem, Twa radoscia, smutkiem, zalem...bede gwiazda na Twym niebie, bede zawsze obok Ciebie....
w milosci licza sie dwie osoby....sa nimi ja i ty...kochaja sie wzajemnie...mowiac czule-jak bardzo sie kochaja i kochac na zawsze beda....
sa chwlie, ktore w pamieci zostana...i choc czas leci one nie mijaja....
ja...ty ....my....Czy kiedys chwycisz mnie za reke, pocalujesz, przytulisz.....??
pocaluj- ale delikatnie, dotknij- ale ukradkiem, obejmij- ale stanowczo, rozkochaj- tylko miloscia!!
nie patrz na piekno lecz serce czlowieka, bo piekno ucieka a serce wciaz czeka....
kocham Ciebie, tylko Ciebie, z Toba czuje sie jak w niebie....
mowiles mi zyj....mowiles mi walcz..... co powiesz kiedy sil mi brak??
mowia mi zapomnij.....a ja i tak nie moge....
potrzeba tylko jednej minuty, zeby kogos zauwazyc, jednej godziny, zeby go ocenic i jednego dnia zeby polubic, a calego zycia, by go pozniej zapomniec....