wasza pomoc moje szczescie

Temat przeniesiony do archwium.
dzien dobry jestem zainteresowany kupnem motoru kawasaki zx7r jaka cena ostateczna za moto? i w jakim stanie technicznym jest moto.jezeli dojdziemy do porozumienia i jest pan w stanie poczekac w granicach 10 dni moze wczesniej to jestem chetny przyjechac po moto.termin tak odlegly poniewaz musze zalatwic transport a jeszcze jedno pytanie niech sie pan dowie ile kosztowalo by ubezpieczenie tymczasowe jak bym chcial nim wrocic do polski na kolach. Pozdrawiam
dzien dobry mialbym do was goraca prosbe przetlumaczyc ten powyzszy tekst na wloski :) jezeli nie sprawi wam to problemu:) z gory dziekuje;)
Buongiorno,sono interessato all'acquisto della moto kawasaki zx7r. Qual è il prezzo finale?Quali sono le condizioni tecniche della moto?Se raggiungessimo un accordo e se fosse disposto ad aspettare, verrei a prendere la moto nell'arco di 10 giorni - tempo necessario per organizzare il trasporto. Ultima domanda, potrebbe informarsi quanto costerebbe un'assicurazione temporanea nel caso volessi tornare in Polonia in questa moto?Cordiali saluti
Dziekuje ci bardzo =* i mam nadzieje ze moge na ciebie liczyc w przyszlosci:)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka