dzięki i jeśli można prosić o sprawdzenie byków, gdyż na pewno są bo sama się uczę...:) dzięki ponownie z góry...:)
wersja polska
Oczywiście że Ci powiem kiedy przyjadę do Włoch. W pracy wszystko ok, poznałam fajnych ludzi. Niestety ten wekend muszę się uczyć bo w pon mam egzamin licencjacki z literatury hiszpanskiej, i historii jezyka hiszpanskiego na UJ en cracau, jestem ta nauka nauką ...Mam nadzieje że uda mi sie zorganizować czas by przyjechać do Włoch na jakiś wekend w sierpniu. Jaka jest pogoda we wloszech we wrześniu? myślałeś kiedyś przyjechać do Polski na wycieczkę? Pozatym czekam z upragnieniem na jakieś twoje fotki ;)
wypociny po włosku
Evidentemente che ti diro quando vieno in Italia. In lavoro tutto e ok, ho conoscito le personi interesanti.Purtroppo questo wekend devo estudiare molto, perche in lunedi ho esame di diploma di laurea in la Universita a Cracovia di literatura spagnola e di la historia di la lingua spagnola. Sono stanca per questa scienza. Ho speranza che avro tempo in agosto per andare in Italia per wekend. Che e el tempo in settembre? hai pensato una volta andare in Polonia a la gita. inoltre espero che mi enviare le tue foto...