prosze o pomoc w przetlumaczeniu. pilne

Temat przeniesiony do archwium.
hej czy moglby mi ktos przetlumaczyc kilka wiadomosci z wloskiego na polski?? z gory wielkie dzieki.

auguri di buon natale e non dimenticare che ti amo per sempre

se mi ami davero fatti sentire? non e che solo io devo srivere a te bella mia ti amo per sempre

grazie di tutto per quello che mi hai dato e non dimentica che io matteo non ti dimentichero mai tanti saluti

spero tanto bene mi manchi tantissimo ti amo tanto ti prego fatti sentire

dove sei? io ti amo tanto? perche non ti fai sentire? tanti baci e fami sapere, ok? il tuo matteo per sempre

mi puoi dare il tuo nuovo numero di telefono
1.najlepsze zyczenia BozoNarodzeniowe,nie zapominaj, ze cie kocham na zawsze. 2.jesli mnie kochasz naprawde daj mi znac , to nie tylko tak ze to ja muszepisac do ciebie.,moja sliczna kocham cie na zawsze.3 Dzieki za wszystko to co mi ofiarowalas i nie zapominaj ze ja mateusz nie zapomne cie nigdy,serdeczne pozdrowienia.4.mam nadzieje ze bardzo dobrze,tesknie za toba kocham cie ,prosze daj znac/zadzwon 5. gdzie jestes,kocham cie bardzo,dlaczego nie dzwonisz?duzo calusow i zadzwon ok? na zawsze twoj mateo 6.mozesz mi dac twoj nowy nr.tel?
Odpowiedz mu w końcu, bo Wielkanoc was zastanie z tymi życzeniami bożonarodzeniowymi.:))
a to mozesz mi przetlumaczyc odpowiedz? heh... z gory dziekuje:)

czesc. myslalam ze o mnie zapomniales bo nie mialam wiadomosci na tej drugiej poczcie. milo ze o mnie pamietasz:) co u ciebie slychac? jak tam nowa praca? kiedy sie wybierasz do rodzicow? ja przyjade do Lübeck za dwa tygodnie. mozemy sie spotkac na jakies piwo i powaznie pogadac co? to pa:)
Ciao, pensavo che ti sei dimenticato di me, visto che non ho ricevuto nessun messaggio su quell'altro conto postale. Mi fa piacere che ti ricord di me:) E tu, come stai? Come ti va al lavoro nuovo? Quando pensi di andare da tuoi genitori? Io vengo a Lubeck tra due settimane. Se ti va possiamo uscire prendere una birra e parlare seriamente. Allora ciao:)
Temat przeniesiony do archwium.