!!!!pomoc w przetłumaczeniu:)!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam serdecznie wszystkich!!:)
Mam problem z zadaniem z włoskiego.Mógłby mi ktoś przetłumaczyć(ma być ok.100słów)
Najważniejszym posiłkiem w ciągu całego dnia jest śniadanie.Śniadanie jem zazwyczaj koło 9 jeśli nie idę do szkoły.Najczęściej jem kromki z chlebem i białym serem oraz wędlina lub dżemem.Czasami jem jajecznice ale bardzo rzadko.czasami jem płatki,nigdy nie pije kawy.
Obiad jem najczęściej koło 14.Rzadko jadam dwa dania.Nigdy nie jem mięsa.Najczęściej jem moją ulubiona zupę pomidorowa lub potrawy warzywne.Nie lubię ryb więc nigdy ich nie jem.Za mięsem nie przepadam.Nie lubie tez szpinaku.
Po obiedzie jest podwieczorek- zawsze ulegam słodkiej pokusie i delektuje się czymś słodkim.Rzadko jem ciasta.Bardzo lubię za to wafle kakaowe.
Moja ulubiona przekąska-o wiele zdrowsza -jest pomarańcza lub jakiś inny owoc jak np. jabłko.Kiedy jest lato bardzo często jem truskawki.Niestety w zimie ich nie ma więc nigdy o tej porze roku ich nie jadam. Kolacji nie jadam nigdy.Wszystkie posiłki jem w domu.

To tyle -mam nadzieje że wyjdzie te 100słów :) napisałam prostym językiem bo takie jest zadanie ma sie poprostu opierać na okreslonym słownictwie-jak rzadko czesto itp. Bardzo prosze o przetłumaczenie!!!!! I z góry DZIEKUJę!!please help me!!:):):):):
"Nara" skarbeczku może trochę wysiłku? postaraj się to napisać na zasadzie "kali jeść, kali pić" to może ktoś się zlituje i Ci pomoże poprawić.

Jedną z zasad tego forum jest fakt, iż się nie odrabia prac domowych. Panie adminie proszę o zamknięcie tematu.

Nierobom mówimy nasze stanowcze: "NIE!"
bravooooo Martino...tak jest
jeleni tu nie ma!
jem kromki z chlebem ?..a moze kanapki z sandwichem?..tez sa niezle :D
martino ..zwrociles uwage ze panna sie zdrowo odzywia?..Ma sile sama to napisac...halooooo.. forowiczko..jesli to ma byc list do wloskiego fagasa to on nie zrozumie, za Boga nie zrozumie czemu ty kolacji nie jesz?..uzna cie za 'kretynke jakąs'/ bez urazy,cytat z 'Misia..'/Wlosi uwielbiaja jesc kolacje...najlepszy moment dnia...o to chodzi zeby pannę na kolacje zaprosic...ze sniadaniem! :D ....ależsie Wloch wystraszy ja zobaczy, ze ty te kromki z chlebem wsuwasz z rana w kuchni..On tylko malutka kawusię i slodki rogalik..Wlosi lubia 'slodkie dziewczyny' ,a nie 'nabialowe panny'.. :D
...'Nie lubię ryb więc nigdy ich nie jem'....smutne.. a to ryby wlasnie odpowiadaja za rozwoj inteligencji,podawane od wczesnego dziecinstwa...Wloch nie zrozumie ze nie lubisz ryb...no chyba ze "z ryp ..to rypanie"...Lubisz?
Hehehhe dopiero teraz przeczytałam to co napisałam:d hehhehehe i śmiać mi się chce...:D hehehhehehehehe. Sory nie chciałam z Was zrobić 'maszynki do odrabiania zadań" ;p bede sie głowić nad tym zadaniem.... :)
Na początek może wiecej zjem:P?
Ps. z Włochem nie planuje być więc don't worry :)
Dzięki za zgryźliwe uwagi bo troszkę mnie otrzeźwiły :P
pozdrawiam!!:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę