plisssska :) mala urodzinkowa przysluga

Temat przeniesiony do archwium.
kochani moi mam nadzieje ze i tym razem moge na was liczyc, bardzo mi zalezy na tym tlumaczeniu, bardzo chce podziekowac za zyczenia i niestety ale po wlosku nie umiem sie wyslowic :) baaaaardzo was prosze o urodzinowa przysluge... :) ogromnie mnie ona ucieszy

dziekuje ci kochana za sliczne zyczenia, az mi łezka w oku staneła. Dziekuje jeszcze raz z calego serca. Wyobrazam sobie jak babcia sie cieszy ze jestescie tam z nia, dla niej to bardzo duzo znaczy. X mowil mi o babci, ze nie czuje sie najlepiej biedna, mam nadzieje ze z kazda chwila bedzie jej lepiej. Tak bardzo bym chciala byc tam teraz z wami, zrobic wszystko zeby czula sie dobrze. Prosze przekaz jej moje cieple buziaki i usciskaj ja mocno ode mnie. Dziekuje jeszcze raz za zyczenia, kocham cie i tesknie ogromnie
bardzoooo was prosze dobre serduszka :**** bede naprawde ogromnie wdzieczna
jeszcze raz baaaardzo bardzooooo was prosze kochani
bardzoooo was prosze dobre serduszka.... baaardzo mi zalezy
Misiu, poczekaj, niech ktoś jeszcze poprawi. Zakładam, że piszesz do kobiety.
Nie jestem, m.in. pewna, czy po "immagino" nie powinno być congiuntivo (immagino quanto la nonna sia contenta di avervi).

Ti ringrazio, cara, per gli auguri stupendi, quasi che avevo le lacrime agli occhi. Grazie ancora con tutto il cuore.
Immagino quanto e’ contenta la nonna di avervi vicino, sara’ molto importante per lei. X mi ha detto che nonna si sentiva poco bene, poverina, spero che ogni minuto si sentira’ meglio. Vorrei tantissimo esserci adesso con voi per fare del mio meglio a farla stare bene. Bacciala per favore da parte mia e stringila forte. Grazie ancora per gli auguri, ti voglio bene e mi manchi tantissimo.
dziekuje kochana.. chociaz ty mi pomoglas :) dzieki jeszcze raz
Nie ma za co. Serdeczne życzenia urodzinowe ! :-).
dziekuje :) :*** muaah
no widzisz, a ja już bym samą siebie poprawiła: lepiej by brzmiało "stava poco bene" :-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Inne

»

Pomoc językowa - tłumaczenia