Cześć. Mam do przetłumaczenia podanie o pracę. Bardzo proszę o pomoc, będę bardzo wdzięczny :)
Nazywam się (....) . Jestem studentem Politechniki Śląskiej, na wydziale organizacji i Zarządzania w Katowicach, kierunek Zarządzanie i Marketing. Mam 22 lata, mieszkam w Katowicach.
Obecnie jestem kelnerem w restauracji "......."jednak chciałbym zmienić prace, ponieważ w tej za mało zarabiam.
Posiadam spore doświadczenie w branży gastronomicznej, jednak chciałbym znaleźć teraz pracę związaną bardziej z moim kierunkiem studiów.
Dlatego w odpowiedzi na państwa ogłoszenie w gazecie, zwracam się z prośbą o przyjęcie mnie do pracy w państwa restauracji na stanowisko kierownika zmiany.
Prośbę swoją uzasadniam znajomością tej branży oraz doświadczeniem na stanowiskach barmana i kelnera.
Do tej pory nie pracowałem jeszcze na stanowisku kierowniczym, jednak myślę, że w państwa firmie mógłbym rozwijać w praktyce wiedzę teoretyczną zdobytą na studiach.
Posiadam prawo jazdy kategorii B, bez problemu posługuje się komputerem, znam programy WORD oraz EXCEL. Znam język angielski na poziomie podstawowym. Posiadam aktualną książeczkę zdrowia oraz ukończony kurs barmański.