Proszę o przetłumaczenie tekstu będę wdzięczna

Temat przeniesiony do archwium.
Dobry wieczór nazywam się Alicja i jestem tutaj nowa czy ktoś by mi pomógł w przetłumaczeniu na włoski tekstu do mojego idola.
A oto tekst:

Cześć xxxx
Nazywam się Alicja pochodzę z Polski, jestem Twoją fanką od czasu kiedy pojawiłeś się w Bayernie.
Oglądałam i oglądam każdy mecz z Twoim udziałem wiele dałeś tej drużynie i za to z całego serca Ci dziękuję. Dzięki Tobie i Twojemu niezwykłemu talentowi pokochałam piłkę nożną jeszcze bardziej.
Jesteś dla mnie najwspanialszym mężczyzną i piłkarzem na świecie.
Zawszę będę Cię kochać -Twoja wierna Fanka.
do Luki Tony chcesz to wyslac?
Cześć Luca Toni,

Mi chiamo Alice, sono polacca e sono una tua fans dai tempi in cui sei passato al Bayer.
Ho guardato e guardo tutti i match in cui sei presente in squadra e con tutto il cuore di ringrazio. Grazie a te e al tuo grande talento amo ancor di piu' il gioco del calcio. Sei per me il miglior uomo e giocatore al mondo.
Sempre ti amero'.La tua fedele Fan.

Tłumaczenia nie jest słowa to słowa... myślę ze to wersja lepsze.

Pozdrawiam
Naprawde powinno byc una tua fan: Wlosi niestety blednie uzywaja liczby mnogiej. Potem ti ringrazio. Jeszcze sempre ti amerò.
Tłumaczenia nie jest słowa to słowa... myślę ze to wersja lepsze.????
wersja lepsze? przetłumaczyłeś (łaś) mi to inaczej tak?
ale sens został taki sam?
Dziękuję bardzo, domyśliliście się że to do Luci Toniego no bardzo go lubię a nawet i więcej. Kocham piłkę nożną bardzo się cieszę że mi pomogliście Niech Ci to Bóg wynagrodzi, i jeszcze raz z całego serca dziękuję ;*
tylko ja jedna zgadlam do kogo piszesz ..heheh a Mascalzone podlapal szybko ..bo to inteligentny chlopak ..
a jednak inteligentni Wlosi istnieja?! :D
Mulino ...nie ilneligentnych Włochów jest naprawdę mało ale są tak skubani sprytnie rozmieszczeni, że spotykasz ich niemal na każdym kroku:)
..no to prawie jak z Polakami:)
hehe..dobre..otwieram okno a tam nie iteligentny Wloch ..otwierzm drzwi a tam juz czeka nie inteligentny Wloch..a drugi nie inteligentny stoi na schodach..itp
istna inwazja nieinteligentnych Wlochow :D
no co zrobicie dziewczyny...takie życie:)
E Sette tylko do szafy nie zaglądaj bo Cię "życie" może zaskoczyć:):)
taaa... taki nie inteilgentny Wloch to moze ci humor zepsuc..czy caly wieczor nawet.. z nimi to trzeba jak z molami..klaskac im ..PRZYKLASKIWAC..CALY CZAS...
buhaha buhahaha haha hahaaaaaaaaaa....
e tam wieczór...nawet całe życie bo nie domyśli się przecież sam, że nieindeligentny jest:):)

a klaskać takim, zaklaskać aż im się ciemno przed oczami zrobi...

a własnie oczami czy oczyma??????
..oczkami..oni male slepka maja..malo widza!
może dlatego na wszystkie krzyczą bella:)..nie dowidzą chłopaki a nie chcą starcić okazji:)
..zawsze sobie samej obiecuje,ze bede im wszystkim przyklaskiwac,przytakiwac..alw wydzierzxyc nie moge sa dni ,ze okoniem staje i juz!..i warcze jak pies...To z reguly przed pelnia...w czwartek byla pelnia ksiezyca uffff.....teraz ze 3 tyg bede mila i usmiechnieta..potem znowu 'pookoniuje' i powarcze
Sette to Ty też tam masz???? Ja na pełnie reaguje ciut inaczej ale potem jakie konsekwencje... uff
Dzielnie przetrawałam tę ale następnej obawiam się już teraz...
..w wilkolaka sie zmienaisz?..ja raczej w 'zla wiedzme' :D
a moge nie mówić??? Kto wie kto to czyta??? A jak potem jakiś nieinteligentny Włoch weźmie to do siebie i co? Jak ja się potem w mediach pokażę???
Już widzę te nagłówki:
"A taka spokojna i miła dziewczyna była..."
albo lepiej:
"Wygineli nieinteligentni włosi bo..pełnia była..." etc:)
mezczyzni i tak sa skazani na wyginiecie..'Seksmisja' to proroczy film..moze ze 2 facetow sie uchowa, napewno nie beda to Wlosi :D
a ja się boje, że jak już tych dwóch się ostoi to, to właśnie będą Ci dwaj nieinteligentni włosi...no może wróć...może jednak Putin i jeden nieinteligentny Włoch...

a tak swoją drogą to jest potwierdzone metycznie, że chromosom Y się skraca. Niestety...już i tak jest nierówny podział płci na świecie a do tego taka wtopa!!!
Miałam nawet na ten temat ze dwa wykłady...o tym, że diabli wezmą męski ród...jaka ja byłam wówczas przejęta jak pomyślałam sobie, takie ciacho jak mój wykładowca ma zniknąć z powierzchni ziemi..rozpacz i tyle, traume mam do dziś!!!
wróć, wróc,wróć....jak już coś to meDycznie a wogóle miało być naukowo!!! Tak się przejełam, że składnie zdań zatracam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia