co to znaczy? prosba o tlumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
1.stoi attenta ke nel letto preso dalla situazione potrebbe dart un calcione negli stinchi

2.ne fidenzato ne tanto meno spotato

dziekuje
Najpierw napiszmy to po wlosku.
ale to jest po wlosku, moze w jakims slangu, albo nie poprawnie
chyba w slangu arabskim :D
1.badz uwazna poniewaz w lozku przejety sytuacja moglby ci dac kopniaka w bidra.
2.ani zareczony ani tym bardziej zonaty.
ale to na 100 % nie pisal wloch !!!
biodra*
Stinchi to piszczele, biodra to fianchi. Wloch raczej tego nie pisal, a jesli to nalezy go zdyskwalifikowac pod kazdym wzgledem.
A nie wiedzialam ,ze to piszczele.Nie znalam tego slowa i tak sobie wymyslilam ,ze jest zle napisane i pasowalo mi fianchi :)
Teraz juz wiem jak sie mowi piszczele -dzieki linlin
to co azzuri?! dajesz mu wirtualnego kopa w cztery litery?..dajesz !..ja glosuje ZA...arabow na forum ,wloskim forum nie potrzeba..wystarczy, ze tu sie ze 2 dni bujal jakis 'opity kielszek' hehehehe
ale numer, niezle, zastanawia mnie tylko czemu to napisal, jak go nawet nie znam, a dlatego chcialam zeby ktos mi to prztlumaczyl, bo tak wpis znalazlam na forum o pilce noznej, dodam, ze to forum po angielsku, tylko ze o wloskiej pilce,
usmialam sie niezle

DZIEKUJE SLICZNIE ZA TLUMACZENIE
nie musze mu dawac kopa, bo go nie znam, nawet we wloszech nie mieszkam tylko w UK
ale dzieki, ze sie o mnie troszczysz:)
wloscy pilkarze tak juz maja ,ze kopia po piszczelach..pewnie jak jeden z drugim wytrenuje to i w lozku przez zapomnienie ...gotow to odruchowo zrobic..tak to rozumiem :D
..spiesze wyjasnic ,ze 50 proc wloskiego treningu to cwiczena udawanych fauli i nauka dyskretnego kopania po piszczelach../za akceptacja i przyzwoleniem trenera oczywici/e ..teatralne sztuczki .lacznie z odpowiedznia mimika twarzy..z tego to wlasnie wloscy pilkarze sa najslawniejsi..a moze i na to i 70 proc czasu treneningu przeznaczaja? nie jestem pewna ..ogolem sa w odgrywaniu teatrzykow na boisku bezbledni..wprost mistrzostwo swiata!
dlatego sa MISTRZAMI SWIATA, i nic na to nie poradze, ze kocham SERIE A i wloska pilke:)
wiesz ja kiedys tak jak ty bylam zabujana ..'w Ronaldo'..ale juz mi przeszlo..po tych wszystkich machlojach .. wiem ,ze ten sport nie jest czysty..i to mi przeszkadza...lubie krysztalowe uczucia..bez skaz.. :D
ja nie jestem zabujana w zadnym pilkarzu, no kiedys bylam w roberto baggio:) hehe
teraz jestem za stara na to:)
kocham Squadra Azzurra, niewazne czy wygrywaja, czy przegrywaja, zawsze jestem z nimi
wiem, ze ten sport nie jest czysty, ale te emocje wynagradzaja wszystko, interesuje sie pilka od 13 lat, i to sie nie zmieni
no tak teraz jasne skad masz nicka :D
nie wiecie czasem co znaczy slowo putina? chyba ze zle zrozumialam, ale raczej nie.

zobaczymy jak Azzurri za rok sobie poradza:) oby byla powtorka z 2006:)
putina? może puttana (k**wa)
:)
putina to w dialekcie bambina
chyba nikt nie powiedzialby ze ma wytatuowana k***we na ciele:)
na pewno putina
haha azurri, aż sie uśmiechnełam do monitora hahah ;)
ciesze sie, ze poprawilam komus humorek:)
Lele - co to slowko znaczy, nie moglam znalezc w slowniku
Zdrobnienie od Emanuele.
hej jedyne co mi sie udało znaleźc odnosnie tego słowa: Lele to może byc imię, pseudonim, albo jest tez język lele, uzywany w Afryce w jakims plemieniu. ale pewnie nie o to chodziło :)
dzieki za propozycje
Slawny Lele Mora e Eabrizio Corona ..musialas o nich slyszec..glosna historia
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę