Kochanie moje... jesteś najsłodsza!!!
wiem, że w tych dniach może ci się wydawać, że jestem daleko, bo nie dzwonię i nie piszę stale, ale musisz wiedzieć, że pracuję nad obroną pracy i uczę się do ostatniego egzaminu!!
Tęsknię bardzo, kiedy myślę o tobie i o dniach, które spędziliśmy razem, jestem szczęśliwy, bardzo szczęśliwy i myślę, że czas i odległość, które nas dzielą, nie zniszczą naszej historii!!
Bardzo mi na tobie zależy, brakuje mi twoich pocałunków, pieszczot i twojego zapachu! jesteś moją panią i nie chcę niczego innego, niż być zawsze i tylko z tobą!! Nie chcę żadnej innej.
Od kiedy poznaliśmy się, wiele rzeczy zmieniło się w moim sercu i w moich myślach. Nie pomyślałbym nigdy, że mógłbym być w związku na odległość, ale życie czasem ma dla ciebie niespodzianki, piękne niespodzianki, które trafiają ci się w sklepie z butami!!
ahahahahh jesteś piękna...w dniu, w którym poznaliśmy się byłaś taka delikatna, nie mogłem pozwolić ci odejść, żeby cię nie poznać...podobałaś mi się..ale potem poznałem cię, spojrzałem w oczy i dałaś mi do wypicia czarodziejski napój, bo natychmiast zakochałem się w tobie!
Czekam z niepokojem, żeby znów cię zobaczyć , ponieważ tęsknię bardzo, bo jesteś moją miłością!
KOCHAM CIĘ! co więcej...teraz idzie lepiej.. mam nadzieję, że zrozumiałaś!! AhAh.. wielki całus!!
twój Antonio
PS: 20tego miesiąca mój przyjaciel zrobi mi zdjęcia i poślę ci jakieś.Tymczasem posyłam ci foto mojego kraju! Baci!
:)