4 słowa

Temat przeniesiony do archwium.
co to znaczy: fisico mozzafiato-
fai tu- tzn.:rob jak chcesz?
a ?wyslalas mu jaks rozbierana fotka?????
i co dalej twierdzis ze chcesz kurs jezyka koneicznie latem i koniecznie nad morzem?..widzisz, ze mialam racje:D bo cie 'rozszyfrowalam'..w pozytywnym slowa znaczeniu, bez urazy :D..z samych wpisow..hehehe
taaa teraz wiadomo po co niektore Polki chca sie uczyc wloskiego heheh
Rzeczywiście to co inni mowili o tobie na forum to prawda, z nudów kazdego sie czepiasz, a jesli chcesz wiedziec, to nie rozszyfrowałaś mnie nawet w 1%!
i żeby bardziej zaspokoic twoją ciekawość - a ciekawość to pierwszy stopien do piekła- to fisico mozzafiato pochodzi z czytanego przeze mnie czasopisma, i na dpewno pojade na kurs latem i tylko wyłącznie latem.
Ponad to informuje cie, ze już nie bedę wiecej odpowiadac na twoje durne zaczepki.
fisico mozzafiato to wygląd zapierający dech w piersiach (tak to możesz mniej więcej przetłumaczyć)

fai tu - zrób ty, rób ja chcesz to fai come vuoi
dziękuję ci bardzo biancaneve:)
nie interesuje mnie inni..ja lubie zartowac skoro chcesz dolaczyc do ponurakow i tych od urodzenia nie maja poczucia humoru to twa sprawa..wystaczylo spojrzec glebokim spojrzeniem/czyli zastanwiajcym,inteligentnym/ na fraze: fisico mozzafiatto..slownik masz? ..fisico.. fizyczny..czyli cielesny..kojarz w pamieci z polskimi wyrazami ..wychowanie fizyczne..mozza /fiato ..mozza szukasz w slowniku..nie ma ..jest :mozzo odciety..mozzare uciąc, fiato oddech..troche wiecej samodzielnosci..swe lata masz nie jestes 12 latka..kojarz wiele slow z wyrazami z naszego slownika wyrazow obcych to ci pomoze usamodzielnic sie :D..calkiem proste wlasne logiczne rozumowanie ,do tego nie potrzeba falszywych swiadectwnie bliznich wirtualnych osob ktore co dzien maja innego nicka czyli w rzeczywistosci nie istnieja..ja istnieje :D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Solo italiano