Prosze o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze o przetłumaczenie.

Napisz mi czy na pewno przylatujesz 14 lutego i zostajesz do 17, ponieważ chciałabym zarezerwować Tobie hotel, niedaleko naszego domu.
Scrivi me si sicuro arrivi 14 febraio, e resti fino al 17 perche voglio prenotare un albergo per te, vicino nostra casa.
Mi confermi che il 14 febbraio è sicuro che arrivi e che rimani fino a 17 febbraio?Vorrei prenotarti un albergo vicino casa mia.
Dziękuje za pomoc. A czy moge prosić jeszcze w drugą stronę o przetłumaczenie z w włoskiego na polski, bo rozumiem, ze bilety ma juz kupione. Tylko nie bardzo rozumiem drugie zdanie. Jest coś o zapłacie dla mnie....

Si. io ho gia il biglietto. riusciremo a stare soli io a te amore.
Si. io ho gia il biglietto. riusciremo a stare soli io a te amore.
Tak. Mam już bilet. Uda nam się być sam na sam ja i tu kochanie.
no taki soli to nie soldi, głuptoczek ze mnie :):)
malutki błąd....ehehehee zdarza się;)
PROSZE JESZCZE O TO JEŚLI MOŻNA;

vedi amore io ho bisogno di poter parlare con te per sentirti piu vicino a me, tu invence fuggie non capisco anche perche sentiremo di meno la lontananza. io voglio bene a te all tua famiglia
vedi amore io ho bisogno di poter parlare con te per sentirti piu vicino a me, tu invence fuggie non capisco anche perche sentiremo di meno la lontananza. io voglio bene a te all tua famiglia

widzisz kochanie potrzebuję rozmawiać z tobą by czuc cie bliżej mnie, tu natomiast uciekasz, nie rozumiem tez dlaczego czujemy mniejszą odległość. ja chce dobrze dla ciebie i twojej rodziny.
..zgalszam sie na ochotnika na tlumaczke jak juz bedziecie we dwoje..moge tlumaczyc i nawet recznie moge to robic,znam alfabet migowy!!..wszystko perfekt wytlumacze przetlumacze..moge to robic spod lozka w chwilach intymnych nawet..bede mowic reka na lewo ..noga na prawo..:D
...zglaszam sie na ochotnika..
ja bym tak sie nie pchala pod to luzko bo w razie wpadki to alimenty ty tez bedziesz placic
alimenty to nie! ale jak sie dzieciak urodzi moge cycem pokarmic..w razie klopotow z wyciagnieciem naleznej kasy od ojca na glodnego bobasa..wyraznie widac zefacet sie do robienia dzieci szykuje, takimi starymi tekstami leci..ze to pachnie wylacznie... mlekiem i pieluchami :D
Temat przeniesiony do archwium.