potrzebuje pomocy!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
mam problem bo muszę napisać opis mieszkania i komunikacji miejskiej a nie mam pojęcia jak to zrobić bo szczerze mówiąc to z włoskiego jestem kiepska:(
Mam nadzieje, że ktoś m pomoże :) BARDZO O TO PROSZĘ!!!

Mieszkam w bloku na 3 piętrze. W moim mieszkaniu są trzy pokoje, kuchnia i łazienka oraz duży hol. Mieszkanie to jest dość przestronne. Przy salonie mam też niewielki balkon z którego jest bardzo ładny widok. Bardzo lubię moje mieszkanie bo zlokalizowane jest blisko centrum miasta. łatwo mogę się dostać gdzie tylko chce. Z mojego osiedla jeździ dużo autobusów, a gdy są korki można też pojechać tramwajem.
>a nie mam pojęcia jak to zrobić bo szczerze mówiąc to z włoskiego
>jestem kiepska:(

I dalej będziesz jeśli nie weźmiesz się za pracę. Napisz sama tak jak potrafisz i daj tu do sprawdzenia. Z zasady na tym FORUM nie odrabia się prac domowych za innych.
Jakbym potrafiła napisać to bym to zrobiła :/ A nie prosiła o to!
Ale jak wiedze myliłam się i nie mogę liczyć na pomoc:/ Dzięki wielkie!!
pomylilas sie,nieetycznym jest odrabiac lekcje za kogos..jak poszukasz tu porzadnie we wpisach, korzystajac z naszej fioletowej wyszukiwarki to znajdziesz to o co prosisz i zauwazysz ,ze te osoby ktore same robily opis to skorzystaly tylko poprawienia tekstu
Taki jest regualmin tego forum. Nie uwazasz, ze chodzac na lekcje jezyka, ktorego nie chcesz sie uczyc, tracisz tylko czas?
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia