"wszystko w jednym" = jak to bedzie po wlosku?

Temat przeniesiony do archwium.
jak w temacie, jak bedzie po wlosku "wszystko w jednym" - mam na mysli, ze pracownia i sypialnia to jedno pomieszczenie. Bardzo prosze o pomoc.

Z gory bardzo dziekuje!
tutto in uno albo lo studio insieme alla camera da letto.
Jezeli chodzi tylko o jedno pomieszczenie,to MONOLOCALE.
Monolocale,potwierdzam:D
a po polsku to brzmi: 1 izba ,takie sformulowanie uzywa sie administracyjnie na polskie monolocale :D..czyli jak widac 'wszystko w jednym'
hejjjj chciałabym spytac o pewna firme'': Future Options'' z Sosnowca,rekrutują oni do pracy do hoteli w okolicach Rimini,czy ktoś wyjechal z tą firma??czy ktoś o nich słyszal?/dzieki
hejjjj chciałabym spytac o pewna firme'': Future Options'' z Sosnowca,rekrutują oni do pracy do hoteli w okolicach Rimini,czy ktoś wyjechal z tą firma??czy ktoś o nich słyszal?/dzieki
oferuja prace i dla opiekunek i gospos domowych..ale tobie chodzi o to czy sa uczciwi slowni i wyplacalni..o ile nie pobieraj pieniedzy od ciebie za poszukanie ci pracy to sa uczciwi
dzieki,ale w sumie to chodziłoby mi czy ktoś już skorzystał z ich ofert/y.mnie zaproponowano prace w hotelu niedaleko Rimmini,a widziałam także ,ze sporo osób złozyło aplikacje...może są to sosoby,które juz wczesniej z nimi wyjechaly i jakie sa warunki itp
Olka2605 mnie zaproponowano pracę i nie jako opiekunka ani pomoc. Chodzi raczej o pracę w hotelu. Jesteś ze Śląska?
w sezonie za prace w hotelu..za pelna dyspozycyjnosc placa ok 1500 eu/zdziwilo mnie ,ze wam zaproponowano tylko 1100/..to bardzo ciezka praca masz wyliczony czas ze muszisz tyle i tyle pokoi zrobic, a samo przewracanie materacy na druga strone to wymaga kondycji fizycznej..potrenujcie troche na silowni dziewczyny miesnie ramion :D
Poćwiczę na pewno:) Już pracowałam jako pokojówka więc mam "wprawę". Jak myślicie firma odliczy sobie pieniądze za tz. "werbowanie" i czy odbije to się bezposrednio na naszych zarobkch??
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka

Zostaw uwagę