na wloski poprosze ;)

Temat przeniesiony do archwium.
""mam nadzieje ze swieta mijaja w dobrej atmosferze!!dla ciotki tez wesolych swiat!!ja spedzam swieta z rodzinka,dziadkami:)probowalam skontaktowac sie z ...ale ma wylaczony telefon!!mam nadzieje ze u niego ok!!""""

gdyby ktos w wolnej chwili przetlumaczyl tego smsa bylabym bardzo wdzieczna:)pozdrawiam i wesolych:)
mam nadzieje ze swieta mijaja w dobrej atmosferze!!dla ciotki tez wesolych swiat!!ja spedzam swieta z rodzinka,dziadkami:)probowalam skontaktowac sie z ...ale ma wylaczony telefon!!mam nadzieje ze u niego ok!!""""
spero che le fetse passano nella atmosfera molto buona!Per la zia anche tanti auguri!io spendo le feste con la mia faniglia ed i nonni:) ho provato contattare... ma il suo telefono e spento!sperp che con lui tutto bene
dziekuje bardzo:)
Bardzo prosze o przetlumaczenie. Z gory dziekuje

Bardzo serdecznie dziekuje za zyczenia swiateczne takze zycze ci zdrowych i wesolych swiat Wielkiej Nocy. Luigi miło że o mnie pamietasz. Obecnie jestem w Polsce. Do Dortmundu wracam w nastepnym tygodniu. Bardzo utkwiles w mojej pamieci mam nadzieje ze jeszcze kiedys bedziemy mieli okazje sie spotkac. Gorące caluski Julia.
Ti ringrazio di cuore degli auguri di buona Pasqua e scambio anche te gli auguri di buone feste.Luigi,grazie della tua memoria e di pensiero,ho piacere che ti ricordi di me.adesso sono in Polonia,ma la settimana prossima torno a Dortmund.il ricordo do te è molto forte nella mia mente e spero che ci sarà ancora un'occasione di incontrarci.ti mando baci affettuosi,Julia.
sorry...(...)e scambio anche a te...
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia