male tlumaczenie....

Temat przeniesiony do archwium.
: hej!!cZy wiesz co sie dzieje z ....??bede od 2 maja we wloszech, niedaleko bolonii i chcialam sie z nim spotkac,ale telefon nie dziala,i nie wiem co sie dzieje....?:(pewnie zmienil numer telefonu:)szkoda ze do was mam daleko;(""

prosilabym o tlumaczenie na wloski,jesli ktos znajdzie czas....
znajdzie sie ktos chetny??:)
jeszcze raz prosze o tlumaczenie:)
ciao! Sai, cosa sucede da... Sarò in Italia dal 2 maggio, vicino a Bologna e volevo incontrarmi con lui ma il telefono non funziona, e non so cosa sucede...?(probabilmiente ha cambiato il numero di telefono) peccato che da voi ho lontano :(
dziekuje bardzo i pozdrawiam...i milego weekendu majowego;)
0
"" dzieki, u mnie wszystko ok....masz racje,minelo wiele wiele lat odkad sie widzialysmy...az strach myslec jak wiele:)juz taka stara jestem:)wiem,ze u was wszystko ok,ciesze sie!!pozdrowienia dla was!!!mam nadzieje ze uda mi sie was kiedys odwiedzic:)"""

prosilabym kogos o przetlumaczenie tego na wloski...:)dziekuje:)
moze jednak znajdzie sie chetny do tlumaczenia:)
Grazie, da me tutto bene.Hai ragione, sono passati tanti anni dal nostro incontro.Meglio non contare quanti! Sono già così vecchia:) Sono contenta che da voi tutto bene :) Vi saluto! Spero che avrò ancora la possibilità di trovarvi.
dziekuje i milego dnia zycze:)
piu bella cosa non ce ... piu bella cosa di te .. Co oznacza to zdanko .. bardzo proszę o przetłumaczenie z góry ogromnie dziękuję ;)
piu bella cosa non ce ... piu bella cosa di te ..

nie ma nic piękniejszego, piękniejszego od Ciebie
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego