parę slówek Poproszę

Temat przeniesiony do archwium.
tu hai dimenticato me spero che tu stia bene le persone non si dimenticano nemmeno con la morte capito riospondimi
come stai va un pò meglio fammi sapere e mandami indirizzo della banca subito
ciao baci
Zapomniałeś/aś o mnie. Mam nadzieję, że masz się dobrze. Ludzi nie zapomina się nawet po śmierci, rozumiesz (po "capito" chyba miał być pytajnik)? Odpowiedz mi. Jak się masz, jest trochę lepiej (tu też zapewne pytajnik, po "meglio")? Napisz mi/daj znać i wyślij natychmiast adres banku.
Cześć, całusy
Noia Slicznie dziękuje . Jeśli znajdziesz jeszcze chwilke , to na włoski bardzo poprosze . Tak masz rację , nawet po śmierci pamięta się o bliskich ! Jeśli chodzi o moje zdrowie to boje się mówić ,że jest złe ,żeby nie zgrzeszyć . Jestem teraz po operacji kręgoslupa szyjnego , narazie jest ok. Co do głowy to nic jeszcze nie wymyślili muszę żyć z tą bąbą w głowie i cieszyć się karzda chwilą życia . Tak tez robię ! bynajmniej staram się . A co u ciebie jak żyjesz i co porabiasz ? Jeśli chodzi o adres baku to ja nie mam konta , a adres do mnie znasz , chociaż nigdy go jeszcze ie użyłeś . Pozdrawiam trzymaj sie ciepło .
Si', hai ragione - anche dopo la morte si ricordano persone parenti. Se si tratta della mia salute, ho paura di dire che è male per non peccare. Adesso sono dopo un intervento al collo, per il momento è OK. Per la testa non hanno ancora trovato soluzione, devo vivere con questa "bomba" nella testa e godermi di ogni momento della vita. E anche cosi' faccio! Ne cerco almeno. E come va da te, cosa fai di bello? Un conto bancario non c'è l'ho, ed il mio indirizzo lo conosci, anche se non l'hai mai usato ancora. Saluti
per piacere siccome ho perso tutta la documentazion nell'ufficio perchè si è incendiato tutto rimandami l'indirizzo bene e provvedo subito baci
dla przyjemności??? Ponieważ straciłem całą dokumentację w biurze, bo całe się spaliło, wyślij mi adres jeszcze raz i od razu to załatwię. Całusy
per piacere to : z łaski swojej
O, dziękuję, nie znałem tego :]
Temat przeniesiony do archwium.