PRACA

Temat przeniesiony do archwium.
Witam szukam pracy w Polskim Salonie Fryzjerskim może ktoś coś wie..Pozdrawiam
...chyba nikt nic nie wie
a w jakim mieście szukasz tej pracy ?
...obojętnie gdzie najlepiej w Rzymie już tam pracowałam....dzięki za zainteresowanie...
Witam,szukam pracy we Włoszech jestem fryzjerką może ktoś korzysta z Salonu Fryzjerskiego który prowadzi polka...albo coś ktoś słyszał na początek mogę jako pomoc ,asysta czy do sprzątania.
Byłabym wdzięczna za info Pozdrawiam.
jest bardzo duzo ofert dla fryzjerek wItali..ale na odleglosc nic nie zalatwisz..znajomosc jezyka plus umiejetnosci...dwa tyg probne i mozliwe ze zatrudnia...ale muszisz byc tu na miejscu,CV po wlosku....rozmowa z wlascicielem salonu...zarobki ok 1100 eu....poszperaj w googlach..jest bardzo duzo ofert..fiolet nie jest do szukania pracy...raczej:D
Odp do SettediNove :wiem ,że to nie jest miejsce do szukanie pracy ale czasem ktoś coś słyszy i wtedy jest to pomocne.Na pewno łatwo jest znależć pracę jak się jest na miejscu i jeśli się zna język to oczywiste,ale jednak będąc w Polsce udało mi się znależć pracę w Rzymie we Włoskim Salonie bez języka i popracowałam jakiś miesiąc ale pracodawczynią była Polka i to był koszmar dlatego zrezygnowałam.
Dzięki za wskazówki,Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.