Włoski odpowiednik "focha"

Temat przeniesiony do archwium.
31-46 z 46
| następna
A prawo do transmisji telewizyjnej, pewnie il Cavagliere wykupił, co?:))
pójdzie z minutowym poślizgiem - kto się zorientuje? - szybko się wytnie co trzeba i po sprawie :D okaże się, że jest niewinny!
Mnie to tylko tego sympatycznego staruszka Emilio Fede szkoda. Przecież stary wierny gwardzista sepuku zrobi!
Se sepuku zrobi.
Sobie, znaczy się zrobi to sepuku.
No..
ojej, mam nadzieję, że po prostu odejdzie z telewizji... nie wiem, może i dla niego byłoby to równoznaczne z sepuku.
jest sympatyczny? dla mnie to napuszony wazeliniarz. ale jego udział w tym wszystkim jest dla mnie absolutnie niezrozumiały!
Odejść nie będzie musiał, bo przecież Berlusconiego nie wsadzą do więzienia ani nie odbiora mu Finimvestu.
:D i koło się zamyka!
allora chi farà il broncio? ;)
Baby, jak zwykle.:)
:DDD
A panie sędziny pierwsze.:)
Il Cavaliere...hmm
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/swiat/w-polsce-slub-koscielny-na-zachodzie-bunga-bunga,1,4185944,kiosk-wiadomosc.html Opinia Lwa Starowicza: Berlusconi to trochę histeryk, który roztacza wokół siebie atmosferę błazenady, ale jest przy tym uosobieniem macho, który bez względu na wiek realizuje swoje zamierzenia i pełnymi garściami czerpie z życia. Gdyby miał jedną kochankę, to nie byłoby z tego powodu żadnej sensacji, bo mało kto kochanki nie ma…

… szczególnie we Włoszech.

Berlusconi poszedł jednak dużo dalej - stworzył haremy, organizował zabawy z udziałem gości, wśród których były i ładne dziewczyny w strojach policjantek czy też pielęgniarek. Okazało się, że on realizuje swoje fantazje erotyczne. W końcu jednak wspomniane kobiety dały mu popalić - teraz protestują na ulicach, bo uważają, że ich uprzedmiotowienie poszło za daleko. I trudno się im dziwić.
Ti sputtanero' - coś na czasie:

Widzę, że z Lwa-Starowicza, tylko zazdrosny Starowicz został.:)
Grandi Luca e Paolo :)
To gdzie się podział Lew?
Lew był we wcześniejszym wpisie Sette.
Tony Troja tez jest niczego sobie...
Cytat: quasifaladifferenza
Ti sputtanero' - coś na czasie:

żeby zostać w klimacie tego cudnego festiwalu i niniejszego wątku - tutaj Morandi strzelił focha ;)
http://video.corriere.it/anticipazioni-televoto-scontro-sanremo/2ee305fa-3c2f-11e0-b39a-01c3e2bb173c
Temat przeniesiony do archwium.
31-46 z 46
| następna

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę