prosba z polskiego na wloski

Temat przeniesiony do archwium.
Jesli ktos mialby zyczenie na przetlumaczenie to bardzo prosze i z gory dziekuje
''Zyjesz??bo w gole sie do mnie nie odzywasz,nie wiem czy nie chcesz czy czekasz az ja pierwsza sie odezwe a ja czekam az Ty pierwszy napiszesz. Wiec nie wiem co mam o tym wszystkim myslec.
Bardzo mi Ciebie brakuje i nadal jest mi smutno ze te kilka dni tak szybko minely. Chcialabym miec nadzieje ze szybko sie zobaczymy ale wiem ze jak przyjedziesz z Giovani to juz nie bedzie to samo a wrecz bede sie tylko wkurzac
nie wiesz co masz myslec?przeciez to jasne jak slonce ze ma cie w dupie.jak nie masz honoru to sie narzucaj.jak masz honor to daj sobie spokoj i nie rob idiotki z siebie.
prosilam o tlumaczenie a nie o zbedne komentarze,mowie po wlosku ale wiem ze z wielkimi bledami wiec dlatego prosze o pomoc zeby to bylo ladnie przetlumaczone jesli ktos chce moge przetlumaczyc po swojemu a ktos to poprawi skoro to taki problem
nie zakladaj kilku watkow z tym samym tematem to wbrew netetykiecie..pisz na jednym watku..i sie nie wkurzaj..witaminy z grupy B sa dobre na stres i nerwy..system nerwowy sie uspokaja...wit B6..polecam.PS Wlosi nie lubia podenerwowanych ,wkurzajacych sie o byle co dziewczyn ..lubia spokojne, zrelaskowane ,usmiechniete, przeciagajce sie niczym kotka laski ...inaczej to nie jest dla nich divertimento ,a slowo divertimento to najwazniejsze slowo w zyciu Wlocha..wierz mi.Pozdro :D

Zostaw uwagę