sentencja na tatuaż

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, bardzo prosze o przetłumaczenie zdania, które chcę sobie wytatuować. Ponieważ jest to pamiątka na całe życze, liczę na profesjonalizm w tłumaczeniu :) oto zdanie: nie trzeba być idealnym, aby być wyjątkowym.

Z góry dziękuję i życzę spokojnej nocy :)
..i to AZ tautaz MUSI mowic?????????
nie proszę o własne refleksje, tylko o przetłumaczenie :)
kazdy czlowiek jest WYJATKOWY i ZADEN czlowiek nie jest IDEALNY..wszyscy to wiedza..dlaczego Ci to pisze?..bo jak sobie to wytatuujesz to ODDALISZ sie od bycia idelanym..a bedzisz oczekiwal ze beda cie traktowac wyjatkowo...tatuaz 'wchodzi' w skore czlowieka i zaczyna zyc swoim zyciem..sterujac/kierujac zyciem czlowieka ktory to sobie wytauaowal..ale o tym czlowiek dowiaduje sie po dlugim czasie noszenia tautazu i nie wazne w jakim bedzie jezyku
dziękuję za "wskazówki", jednak nie tego oczekuje :) nadal poproszę o przetłumaczenie :)
wooow..nie wiedzialam ze teraz daje sie OPISY na wlasnej skorze vide:http://www.najlepsze-opisy.pl/opis/nie-musze-byc-idealna
to ten opis juz jest lepszy! w moim typie przynajmniej:W życiu nie ma GAME OVER, jest tylko NEXT LEVEL ..ahahahahha podoba mi sie !
posluchaj ..NIE MA SENSU tatuowac sobie na skorze opisow z GG!!!!!! ..Dokad cazzo ten swiata zmierza??????..nie rob tego!!!!!
przepraszam, że będę niegrzeczna, ale nic nikomu do tego jaki zrobie sobie tatuaż, mogę sobie zrobić "lubię smalec" i nie powinno to komuś przeszkadzać, więc jeśli nie jest ktoś w stanie przetłumaczyć (do tego służy to formu) to niech nie komentuje
Per essere eccezionale non bisogna essere ideale
? To moja wersja, ale może ktoś jeszcze da swoją.
Do Sette: nie wtrącaj się w nie swoje sprawy! Zarówno to forum jak i my wszyscy mamy już dość Twojego dogryzania. Było o wiele milej, gdy Cię tu nie było :/
dziękuję dziękuję dziękuję :) mam nadzieję, że forma jest poprawna, jeśli nie proszę o małą korektę, ponieważ zupełnie nie znam włoskiego :)
milego noszenia OPISU Z GG....
dziękuję :)
Poczekaj do jutra, może jeszcze ktoś napisze swoją wersję :) a Sette się nie przejmuj, to jej normalne, codzienne, chamskie zachowanie.
Dobranoc :)
rozumiem ..zeby chociaz Slowacki..Mickiewicz czy Zaratustra ale zeby OPIS GG !!!!
będę cierpliwie czekała :) ja się nikim nie przejmuję, każdy ma prawo mieć swoje zdanie, tak więc ja mam prawo mieć jego zdanie w ... :) spokojnej nocy
*jej, przepraszam.
....ale w kolo jest wesolo....
..zgodnie z tematem postu: http://tatuaze.net.pl/sentencje-napisy-litery.html
TYLKO BOG MOZE MNIE OSADZIC..a nie jakas uzurpatorka... z forum..heheheheeeee
podbijam prośbę :)
Do Jella::
Ładny opis :)
Ten tatuaż będzie bardzo ładny :)
Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia