Witam, bardzo proszę o szybką pomoc. Byłabym wdzięczna, gdyby przetłumaczone zostały moje 3 teksty:
1. ZWOLNIENIE
Bardzo proszę o zwolnienie mojej córki (imię i nazwisko) z dwóch ostatnich lekcji z powodu pilnego wyjazdu w dniu 12.12.2012r.
2. AUTOPREZENTACJA
Nazywam się (imię i nazwisko). Mam 17 lat. Mieszkam w (nazwa miejscowości). Jestem uczennicą II LO im. K. K. Baczyńskiego w (nazwa miasta). Jestem niską blondynką. Mam brązowe oczy. Moim ulubionym przedmiotem jest język włoski. Mam kota i 2 psy. Interesuję się podróżami i fotografią. Moim marzeniem jest zwiedzenie USA. W przyszłości zamierzam zostać nauczycielką języka polskiego.
3. Jestem uczennicą II LO im. K. K. Baczyńskiego w (nazwa miejscowości). Wybrałam to liceum, ponieważ słyszałam o nim wiele dobrych opinii. Mam tu wiele znajomych. Atmosfera jest wspaniała. Budynek jest ciekawy. Nauczyciele są wyrozumiali. Szkoła znajduje się blisko centrum handlowego oraz dworca autobusowego, dzięki czemu jej położenie jest bardzo dobre. Wybór tego liceum był dobrą decyzją.