jak napisać ogłoszenie

Temat przeniesiony do archwium.
Jak napisać?Studenka trzeciego roku agroturystyki z Polski poszukuje możliwości zrobienia miesięcznej praktyki weterynaryjnej w Neapolu lub okolicach w okresie wakacji.Moją pasją są konie.Wynagrodzenie pieniężne nie odgrywa dużej roli.Mój adres e-mail...oraz telefon...
aiuto!!!!!!!!znajdzie się tu jakaś dobra duszyczka która mi pomoże?nie potrafię napisać tego bezbłednie a bardzo mi zależy na tym aby było to dobrze napisane.
Ja bym to napisała tak:
Studentessa polacca del terzo anno di agroturismo cerca la possibilita' di fare un mese di tirocinio (lub stage) in veterinaria a Napoli o dintorni durante le vacanze estive. I cavalli sono la mia passione, il retribuzione non e' molto importante (lub non ha grande valore).

ale poczekaj na poprawki forowiczów:)
"La studentessa di terzo-anno del agrotourismo di Polonia cerca una posizione mese-lunga di internship in una pratica veterinaria in o intorno a Napoli in luglio o august. Sono appassionato circa i cavalli ed ho loro una conoscenza realmente buona. Lo stipendio è di nessun'importanza grande
"...w ten sposób byłoby dobrze?
La studentessa del terzo anno di l'agriturismo di Polonia cerca le possibilità di fare della mensile veterinaria pratica in Napoli o i dintorni nel periodo delle vacanze. Una mia passione sono i cavalli. Il monetario pagamento non esegue la grande parte {agro}.
To brzmi trochę jak z programu do automatycznych ćwiczeń:) Może lepiej poczekaj na korekty italianistów:) W sumie ogłoszenie powinno być w miarę zwięzłe i proste, prawda?
w sumie masz rację:)dzięki za pomoc.wczoraj znalazłam fajną stronkę na której ludzie robią tłumaczenia językowe.jakiś włoch przetłumaczył mi z angielskiego na włoski i myslę,że powinno być dobrze:)ale jeśli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to byłabym wdzięczna..ciao ciao!!!!!!!!
czy mozesz podpowiedziec jak umiescic ogłoszenie na wloskich o poszukiwaniu pracy domyslam sie w ciemno ze w jakis sposob udało Ci sie znalezc jakas droge dzieki z góry moj e-mail : [email]
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę