blagam HELLLLPPP w TLUMACZENIU

Temat przeniesiony do archwium.
to jest dla mnie jeszcze bardziej bardziej wazniejsze...pplliiissss przetlumaczcie to.....jak widac chodzi tu o uczucia wiec zlitujcie sie nademna i pomozcie mi....

kochanie! doskonale cie rozumiem...tez jestes dla mnie kims waznym ale oboje wiemy ze dziela nas tysiace kilometrow i kazdy prowadzi swoje oddzielne zycie...przez ten czas co bylam we wloszech przezylam cos niesamowitego cos wyjatkowego i cos co bede zawsze mile wspominac dziekuje ci za to...ale musze pogodzic sie z tym ze ty tam ,a ja tu w polsce...choc wiem ze to nie bedzie latwe...zawsze mozesz na mnie liczyc...przyjazn to tez rzecz waza i cenna.
Amore, ti capisco benissimo. Anche tu sei per me una persona importante, ma tutti e due sappiamo che ci dividono migliaia di chilometri, e ognuno di noi fa la propria vita. Durante il mio soggiorno in Italia ho vissuto qualcosa di meraviglioso, qualcosa di speciale, che rimarrà per me una bella memoria. Ma devo accettare che tu sei là, ed io sono qui, in Polonia, anche se so già che non sarà facile. Puoi sempre contare su di me. Anche amicizia è una cosa importante e preziosa.

Mniej wiecej tak to by bylo.

« 

Kultura i obyczaje